Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

TAFFY: přelom v permanentním make-upu obočí

27. 11. 2011 | Krása
-Komerční sdělení-

Naše oči jsou okna do duše a obočí je jejich rámem. Ne každý má však obočí přirozeně husté, dostatečně zbarvené a rostlé správným směrem. Problém může odstranit permanentní make-up. Zastaralým metodám s nevalným výsledkem již odzvonilo, nyní je tu TAFFY, perová metoda vláskování, která je přesná a jako jediná vytváří opravdu přirozený vzhled obočí.

Porovnání: v čem je perová metoda TAFFY jiná?

Permanentní make-up obočí byl mezi prvními postupy tohoto kosmetického odvětví. S novými technologiemi se postupně vyvíjel a zlepšoval. Ve většině kosmetických salonů však stále používají dnes již nemoderní metody vláskování, kdy obočí uměle dokreslují tlustou čarou nebo „natetují“ hrubší linii. těchto je už z dálky vidět, že na obličeji něco „nesedí“.

metoda TAFFYMetoda TAFFY se však od těch starších podstatně liší. Do plochy obočí miniaturním jehlovým perem, provádí se nepatrné linie, do nichž se zapustí požadovaná barva v odstínu obočí. Samotné tahy jsou široké stejně jako přirozené chloupky obočí a jsou také prováděny směrem, kterým obočí roste, tedy ne jako podle pravítka, ale tak, jak nás příroda stvořila. Přístroj, který vypadá jako malý štěteček, obsahuje pět propojených jehliček, kterými se vytváří drážka do vrchní, necitlivé vrstvy kůže. Zákrok není bolestivý. Mnoho z nás se obává bolesti, ale skutečně se bát nemusíte. Pokud vám slovo „jehličky“ evokuje tetování, neztrácejte hlavu. Není to reklama, ale Taffy se dá přirovnat k trhání obočí a bezprostředně po zákroku ucítíte jen nepatrné pálení, které je natolik slabé, že si ani nebude vynucovat vaši pozornost. Taffy trvá cca jednu hodinu, podle toho, kolik tahů je třeba udělat.

Nemusíte se obávat nepravidelných, nevzhledných skvrn, mírný otok vás potrápí maximálně pár dní. Kosmetičky, které perovou metodu vláskování TAFFY provádějí, musejí být certifikované. Získat oprávnění však není nic jednoduchého – předchází několikadenní kurz teoretických i praktických znalostí, a je to jako nástavba ke klasickému permanentu. Proto se s touto službou setkáte pouze v dobrém kosmetickém salonu.

Pro koho je perová metoda TAFFY vhodná?

Přestože se TAFFY může jevit jako výborná varianta například po nehodách, chemoterapii, nemocích a jiných případech, kdy přirozené obočí strádá nebo vypadne, poslední dobou se o ni stále více zajímají také mladé dívky a ženy, které chtějí mít z estetického hlediska obočí ještě krásnější, anebo z nedostatku času nechtějí každé ráno trávit několik minut před zrcadlem s tužkou na obočí v ruce.

„Dvaadvacetiletou Martinu potkal nešťastný osud. I když je člověk mladý a zdánlivě plný síly a životní energie, ne vždy se k jeho mladé mysli jeho tělesná schránka zachová fér. Martina onemocněla. Vysoká škola a volný čas trávený ve společnosti dobrých přátel musely jít stranou. Martina přišla o vlasy, řasy i obočí. Uzavřela se do sebe a odmítala chodit do společnosti ani za kamarády. Nechtěla, aby všichni na první pohled poznali, že je nemocná…“ odkrývá jeden ze smutných příběhů kosmetička ze salonu Ellen.

Vlasy se dají nahradit parukou.  Ale tvář bez obočí prostě vypadá divně a nemocně. Jak tomu předejít, neví ani moderní lékařství, ani tradiční čínská medicína. Naštěstí je tady permanentní makeup Taffy, který vykouzlí obočí přirozené, i když nemáte ani jeden vlastní chloupek. Martina k nám přišla smutná a zamlklá, ale odcházela s úsměvem a velkým díky. Jsem ráda, že můžeme poskytnout pomoc nejen z estetických, ale také zdravotních důvodů,“ dodává kosmetička.
Ostatně, přesvědčte se sami…

taffy obočí

Jak dlouho permanentní makeup TAFFY vydrží?

Na rozdíl od mnoha jiných metod permanentního make-upu je TAFFY dlouhodobější záležitost. Vydrží i několik let, což je však individuální a záleží například na vašem věku. Mladým lidem se rychleji obnovují buňky a částečky kůže se odlupují rychleji, avšak i těm nejmladším zájemcům TAFFY vydrží minimálně jeden rok.
Jak již bylo řečeno výše, TAFFY je dobrá varianta nejen z důvodu věku, když obočí není „ve formě“, ale také levnou alternativou, jak jej dotáhnout k dokonalosti. Tuto metodu můžete doporučit každému, poslouží také jako vhodný dárek k blížícím se Vánocům.
Pokud tedy vaše obočí není ani krásné, ani husté a zkrátka si ho představujete jinak, nemusíte házet flintu do žita. To, po čem toužíte, je nyní díky Taffy snadno dosažitelné. Na co tedy ještě čekáte?

Autorka: Anetta Veselá
Děkuji paní Eleně Jaděvič za poskytnutí cenných odborných informací při přípravě tohoto článku: www.permanentni-makeup.info


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pro nemocné ano
Obrázek uživatelky
profil
moje matka ho má,ale mě se to nelíbí,sázím na přirozenost
Obrázek uživatelky
profil
tak já tohle néééSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles