Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy valentýnské líčení, které musíte mít

12. 02. 2016 | Krása
Nejzamilovanější den v roce je tu. Oslavte ho i vy s partnerem a překvapte ho novým a neodolatelným lookem. Vidí vás každý den nenalíčenou, nebo v běžném pracovním make-upu? Už si zvykl, že si ráno natřete rty leskem a k tomu si tak maximálně ještě nanesete řasenku. Co ho ale takhle překvapit něčím výjimečným? Vytvořte si valentýnské líčení, ze kterého nespustí oči, a buďte kočka.

Chcete překvapit svého partnera trendy líčením, které z vás udělá bohyni? Proměňte se a připravte mu nezapomenutelný večer. Tepláky letos nechte doma a raději vyrazte na příjemnou romantickou večeři při svíčkách nebo někam na drink. Vyberte si krásné šaty, které podtrhnou vaši krásu a dolaďte look trendy valentýnským líčením. Jak na něj?

Kočičí pohled a sexy rudé rty ve stylu Pretty Woman

Trendem v líčení se v posledních letech staly syté barvy jak na rtech, tak na očích. Kombinace výrazných očí a rtů už není dávno tabu. Do popředí se dostávají rtěnky v různých odstínech červené, růžové, fialové, ale i hnědé a černé.
Trendem jak pro loňský rok, tak i letošní, se staly kočičí oči, které vytvoříte jednoduše pomocí černých linek a případně kouřového líčení. 

valentýnské líčeníLíčení krok po kroku

1/ Začněte nejprve pudrovým korektorem, kterým zakryjte nedostatky pleti a sjednotíte tón v oblasti pod víčky, kontury nosu, čela a brady.

2/ Poté aplikujte make-up a následně kompaktní pudr, které perfektně zafixuje make-up. Jestliže si ráda pohrajete s líčením, můžete si vystínovat kontury obličeje (lícní kosti, čelo, bradu) pomocí bronzeru. A dodat mu tak opálený a projasněný tón.

3/ Okolí pod obočím zjemněte světlým (béžovým) tónem očních stínů, který vytvoří projasněný pohled. Poté aplikujte nejprve světle béžové oční stíny od vnějšího koutku očí i dole pod spodním koutkem. Následně sáhněte po zlatém tónu, který jemně stínujte a vrstvěte pigment od světlého odstínu po tmavý ve vnější straně víček.

4/ Kočičího efektu ještě docílíte pomocí černých linek, které nanášíte od vnitřního koutku k vnějšímu. Pro přirozenější efekt namalujte oční linku co nejvíce u kořene řas. Nezapomeňte samozřejmě na řasenku s intenzivní černou barvou.

5/ Středem pozornosti by měly být kromě krásných očí neodolatelné rty. Volit můžete módní odstíny červené, růžové či fialové. Pokud máte rádi temnější odstíny, můžete sáhnout i po módních odstínech hnědé či černé.

Zdroj, foto: Avril


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !