Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Valera – osobní kadeřník, který se vejde do šuplíku

21. 08. 2017 | Krása
-Komerční sdělení-

Dejte vale vysušeným vlasům po fénování. Pro fény z rodiny Valera Metal Master jsou vaše vlasy na prvním místě. Postarají se o ně mnohem lépe, než jejich obyčejní příbuzní. Zároveň jsou lehčí, výkonnější a vydrží mimořádně dlouho.

Vlasy jsou korunkou krásy každé ženy a jejich úprava patří k běžným zkrášlovacím rituálům. Málokterá žena si ale uvědomuje, že fén nemusí vlasy pouze vysoušet, a to mnohdy doslova, ale může se o ně i starat. Přály jste si osobního kadeřníka? Ve Švýcarsku jednoho takového přivedli na svět. Je to zlato. A bydlí v šuplíku.


Valera Metal Master Light Ionic Gold na Alza.cz






















Valera Metal Master Light Ionic Gold na Alza.cz

Slunečník a Měsíčník mezi větrníky


Už více než 60 let vyrábí prestižní švýcarská společnost Valera vlasové vysoušeče pro ženy z celého světa. Jejich výrobky používají ti nejlepší vlasoví stylisté, kadeřníci a barbeři. Vrcholem vývoje fénů se staly dva mástři. Zlatý Valera Metal Master Light Ionic Gold a jeho stříbrný bratr Valera Metal Master. Odborníci ze společnosti Valera jim jejich barvy neurčili jen tak náhodou. Dva nejcennější kovy na stupních vítězů si zasloužili hlavně díky jejich jedinečným vlastnostem.


Valera Metal Master Light Ionic Gold na Alza.cz





















Valera Metal Master Light Ionic Gold na Alza.cz


Věnujte svým vlasům nejlepší péči


Ze zlaté i stříbrné varianty fénů Valera Metal Master vyzařuje nadčasový design vytvořený jejich kovovým tělem. Ten není u fénů pouze kvůli dokonalému vzhledu, ale zároveň plní funkci chladiče. Proto mástři vydrží mimořádně velkou zátěž v kadeřnických salónech i v rukou stylistů a s přehledem zvládnou i každodenní foukání u vás v koupelně. Vlasy po vyfoukání fény Valera Metal Master drží tvar a nejsou vysušené. To má na svědomí technologie záporně nabitých iontů, které vlasy zároveň hydratují a přispívají k jejich jemnosti. Nadpřirozený lesk vlasů pak oslní každého, kdo vás uvidí. Motor fénů umožňuje proudění vzduchu v šesti variantách. Od vichřice pro rychlé sušení, až po studený vánek pro finální úpravu účesu. Zároveň švýcarský výrobce garantuje u modelu ve zlaté barvě rovnou 5letou záruku na motor a u stříbrné verze pak 3letou. Máte tak jistotu, že Vám bude dělat radost opravdu dlouho.

Vítěz má zlatý trikot


Simona Krainová, topmodelka a tvář značky Valera pro český a slovenský trh, nazývá fén Valera Metal Master Light Ionic Gold „luxusním šperkem do koupelny“. A přesně takový zlaťák je. Jeho tělo totiž pokrývá 24karátové zlato, a proto je výjimečný nejen jeho důmyslnými funkcemi, ale i vzhledem.

Valera Metal Master Light Ionic Gold na Alza.cz





















Valera Metal Master Light Ionic Gold na Alza.cz


Aby se vlnami pyšnily jen vaše krásné vlasy, má zlaťák ve výbavě unikátní systém rotocord, zamezující zamotávání 3metrového přívodního kabelu.

Kdyby vaše vlasy uměly nakupovat, jeden z profesionálních ionizačních fénů Valera Metal Master by už měl místo ve vaší koupelně. Nenechte je dlouho čekat a pořiďte jim osobního kadeřníka, který je tichý, výkonný, snadno se udržuje, mimořádně dlouho se vydrží starat o vaše vlasy a šlape jak švýcarské hodinky.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
"Jeho tělo totiž pokrývá 24 karátové zlato" - to už je na mě moc, takový luxus, takové plýtvání, luxusní funkce chápu, ale to zlato to mi přijde jako nesmysl
Obrázek uživatelky
profil
mám krátký střih vlasů,takže mi stačí umýt,usušit bez fénování,nagelovat a jít
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj