Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá houba vám pomůže nejen od plísní

23. 04. 2012 | Nemoci
Parodontóza, plísně nohou, vaginální mykózy, nehojící se rány. Zdánlivě spolu nesouvisející problémy, na které však existuje jedno řešení. Chytrou houbu známe především jako pomocníka při odstraňování plísní nohou, její použití je však mnohem širší.

Mikroorganismus Pythium oligandrum neboli chytrá houba působí na nejrůznější problémy spojené s lidským zdravím, přestože původcem jedněch jsou kvasinky, původcem jiných bakterie. Existují totiž různé kmeny a každý působí na jiné neduhy.

Problém na každém kroku

Problémy s plísněmi nohou trpí v Česku zhruba 800 000 lidí. Praskající kůže, bílé flíčky, olupující se šupiny. To vše může být plíseň. Představuje problém nejen zdravotní, ale i společenský. Potivost a s ní spojený zápach vás mohou dostat do nepříjemné situace, například pokud přijdete na návštěvu a jste nuceni odložit obuv.

Chytrá HoubaChytrá houba jde do boje

Ačkoliv je chytrá houba známá především ve spojitosti s plísněmi, efektivně působí také na onemocnění způsobená kvasinkami. Právě plísně a kvasinky totiž pro chytrou houbu představují potravu. Efekt chytré houby je totiž založen na predátorství. Působí na daném místě, dokud se má čím živit. Jakmile potravu postrádá, přirozeně sama odumírá. Lidské tělo pro ni není přirozeným prostředím.

Pryč s plísněmi i kvasinkami

Plísně způsobují například lupenku nebo atopický ekzém. Právě proti takovým neduhům můžete povolat chytrou houbu. Na druhou stranu jsou zde kvasinková onemocnění. Například vaginální mykózy, afty, parodontóza. Existují speciální přípravky, z nichž každý obsahuje chytrou houbu, ale zároveň je přizpůsoben pro řešení daného problému. Pusťte tedy chytrou houbu do boje.

Zdroj, foto: ChytráHouba.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zkoušela jste některá použít chytrou houbu? Moje máma ji vyhrála vloni v nějaké soutěži a byla celkem spokojená Smajlík Vždycky večer si koupala nohy u televize a problémy ustoupily. Tak nevím, jestli to bylo zvýšenou hygienou nebo skutečně tou houbou... má také někdo podobné zkušenosti?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles