Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Inkontinence a hyperaktivní měchýř

11. 06. 2013 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Před třemi lety se mi narodila moje první dcera. To mi bylo 32 let. Po porodu jsem začala mít problémy s močením, chodila jsem velmi často na záchod, ale skoro nic nevymočila. Sem tam se objevil i mírný únik moči. Nejdřív jsem tomu všemu nevěnovala příliš pozornosti, myslela jsem si, že to po porodu může být běžné, a že se to určitě brzy upraví.

A hlavně taky proto, že jsem v té době prodělávala mírný zánět močových cest. Ale potíže s „pomočováním“ a častým běháním trvaly i po přeléčení infekce, proto jsem zašla ke svému gynekologovi. Ten mi udělal vyšetření moči a ultrazvuk.
Inkontinence a hyperaktivní měchýřPrvní diagnóza zněla - inkontinence. A to jsem si do té doby myslela, že těmito problémy trpí jen dámy v letech. Začala jsem dělat cviky na posílení pánevního dna, které mi byly doporučeny. Potíže však zcela neustoupily, tak mě lékař odeslal na urologii do nemocnice. Tam mě pořádně vyšetřili a odešla jsem s diagnózou novou – hyperaktivní močový měchýř. Dostala jsem i léky na „zklidnění“ měchýře.

Nikdy před tím jsem o této nemoci neslyšela, tak jsem o tom začala hledat víc na internetu. Našla jsem si tipy k úpravě stravy a životního stylu (zhubla jsem díky nim 23 kilo). Také jsem poctivě jedla léky a musím říci, že dnes už jsou moje potíže výrazně menší. Nebojím se někam vyjít, aniž bych neměla zmapovaná všechna WC v okolí :-)

Více informací o hyperaktivním močovém měchýři a inkontinenci naleznete také na stránkách www.cus.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
cvičení pánevního dna by měla provádět každá žena i bez příznaků inkontinence jako prevenciSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavý článek, taky o tom slyším prvně.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles