Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prevence rakoviny a úloha potravinových doplňků v boji s nemocí

17. 09. 2018 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Zhoubná onemocnění – s výjimkou geneticky podmíněných forem rakoviny – jsou civilizační choroby. S rozvojem společnosti, technologií a znečištění stoupá i jejich výskyt. Jsme v  dlouhodobém stresu, fyzikálním, chemickém, nutričním i biologickém, kdy čelíme tzv. onkogenním virům, které mohou stát za vznikem rakoviny. To vše doprovází každodenní shon, práce pod tlakem a interpersonální konflikty. Tyto civilizační vlivy působí komplexně a mohou vést k fatálnímu zvratu normální buňky v buňku nádorovou. Důležitá je proto prevence.


Jaké jsou nejdůležitější principy prevence?


Kapsle Reishi Plus     1) Dostatek ovoce a zeleniny v jídelníčku. „Obsahují fytochemické látky ze skupiny polyfenolů a flavonoidů, které mají protinádorové účinky. Denní dávka by měla odpovídat poměru 2 : 1 ve prospěch zeleniny. Pro 70 kg člověka tedy alespoň 500 g zeleniny a 200 g ovoce za den. Významný je princip duhy, tj. zastoupení zeleniny všech druhů a barev, a to pokud možno z ekologických zdrojů,“ říká gastroenterolog a odborný konzultant společnosti LR Health & Beauty MUDr. Pavel Hanzelka.

    2) Redukce tučných a sladkých nutričně chudých jídel. Obsahují minimum vitamínů a minerálů a fytochemické látky neobsahují vůbec. Přednost by měly mít rostlinné tuky z oliv či ořechů, eliminovat bychom měli rizikové formy úpravy (smažení a grilování). Významný protinádorový potenciál mají ořechy, rajčata, brokolice, hlávkové zelí, česnek, cibule, kurkuma, zelený čaj, červená řepa, ale i kvalitní kakao či hořká čokoláda.

    3) Dostatek pohybu je velmi důležitý – námaha snižuje vnímání stresu, zlepšuje psychickou pohodu a díky tomu i funkci imunitního systému.

    4) Podstatné je vyvarovat se kouření a nadměrné konzumaci alkoholu. Obojí jsou silně rizikové faktory vzniku nádorového bujení.

    5) „Potravinové doplňky představují v prevenci i v léčbě rakoviny významnou podporu. Vhodné jsou neslazené přírodní vitamínové koncentráty či imunonutriční houby, například reishi. Látky v ní obsažené stimulují imunitní systém a skupinu triterpenoidů, které jsou schopny likvidovat nově vzniklé nádorové buňky. V Japonsku a Číně je reishi schválený lék užívající se jako významný doplněk onkologické léčby u řady nádorových onemocnění. Kapsle Reishi Plus společnosti LR Health & Beauty chrání buňky před oxidačním stresem, přispívají k normální energetické látkové výměně, funkci cév a v neposlední řadě snižují únavu a vyčerpání. Kvalitní prevenci představuje i aloe vera s více než 200 účinnými látkami. Důležitá je vždy kvalita zpracování a garance obsahu účinných látek v každém produktu,“ vypočítává MUDr. Pavel Hanzelka z LR Health & Beauty a dodává: „Potravinové doplňky nejsou léčiva a nenahrazují klasickou léčbu, mohou ale posílit prevenci i samotný boj se zákeřnou nemocí. Složení a kombinaci potravinových doplňků bychom měli vždy konzultovat se svým ošetřujícím lékařem.“


Text vznikl ve spolupráci s MUDr. Pavlem Hanzelkou, gastroenterologem a odborným konzultantem společnosti LR Health & Beauty.
Kapsle Reishi Plus













Kapsle Reishi Plus od LR Health & Beauty chrání buňky před oxidačním stresem, přispívají k normální energetické látkové výměně, funkci cév a v neposlední řadě snižují únavu a vyčerpání.

V Japonsku a Číně je reishi schválený lék užívající se jako významný doplněk onkologické léčby u řady nádorových onemocnění.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nakonec 4 domaSmajlík Dobrou nocSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
všem klikajícím
Obrázek uživatelky
profil
konecSmajlík byl 22,35
Obrázek uživatelky
profil
21. 10. 2018 22:35 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
21. 10. 2018 22:30 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
21. 10. 2018 22:26 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
21. 10. 2018 22:23 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
21. 10. 2018 22:19 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
21. 10. 2018 22:15 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Dobrou... Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles