Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trpíte plísní nohou? 15 z vás otestuje ZDARMA chytrou houbu!

30. 04. 2012 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Stydíte-li se na návštěvě odložit obuv, možná se potýkáte s plísní nohou a ani o tom nevíte. Mykotické onemocnění je problém, který zpravidla nebolí. O to větší potíž představuje jeho řešení.

Zvýšená potivost, zápach, prasklinky v kůži nebo různé šupinky. Právě to jsou příznaky plísňového onemocnění nohou. Už samotný název nezní přívětivě. Mykóza představuje problém nejen zdravotní, ale rovněž společenský. Onemocnění se ve vyšších stadiích stává viditelným, postihnout může například i nehty. Blíží se však léto a každý chce mít v sandálkách krásné nohy.

Chytrá HoubaPlíseň nohou nevzniká bez příčiny

Jestliže se vám mykóza rozvinula, pravděpodobně jste s ní dříve přišli do styku. Nástrah je celá řada. V chladnějším období jsou to především sauny, bazény a obecně místa se zvýšenou vlhkostí, kde se pohybujete naboso. Pozor si dávejte třeba v šatnách fitness centra. Riziko však představují například i hotelové pokoje. V kobercích mohou zůstávat zárodky plísně po předchozích hostech. Nejlepší prevencí je tedy nosit vlastní obuv s sebou naprosto všude.

Rychlé řešení neexistuje

Zvýšená potivost nohou a s ní vznikající zápach jsou jasnými příznaky mykózy. Než vyrazíte k lékaři, můžete vyzkoušet různé speciální přípravky. Za všech okolností však platí známé pořekadlo, že trpělivost přináší růže. Nenechte se uchlácholit prvotními úspěchy a léčebnou kúru dodržujte po několik týdnů. Pokud máte mykózu nohou více rozvinutou, kúra se může protáhnout i na několik měsíců. Vždy mějte na paměti, že zárodky plísně nejsou okem viditelné!

Biodeur - chytrá houba


Otestujte s námi Biodeur s chytrou houba ZDARMA!

Pokud se skutečně potýkáte se zápachem, nepříjemnou potivostí, či dokonce přímo s rozvinutou mykózou nohou, máte nyní jedinečnou příležitost poznat účinky chytré houby. Svěřte se nám, jaký průběh má váš problém, jak jste ho již řešila a s jakými úspěchy. Můžete nám naspat i o potížích svých blízkých. Vybereme 15 nejzajímavějších výpovědí a jejich autoři dostanou ZDARMA přípravek Biodeur s chytrou houbou. Třítýdenní kúra by měla vaše potíže výrazně omezit, nebo dokonce odstranit. Po uplynutí testovacího období obdržíte emailem dotazník, jehož cílem bude především zjistit, jak jste byli s přípravkem spokojeni. (pozn. redakce - za toto bezplatné vyzkoušení se tedy zavazujete po ukončení kúry vyplnit krátký emailový dotazník)

Piště na email: redakce(zavinac)chytrazena.cz - všem odpovíme

Ptejte se také našeho odborníka!MUDr. Karel Mencl, CSc.

Potřebujete jen poradit - s prevencí, léčbou apod. - neváhejte se zeptat našeho odborníka. Nyní máte možnost až do 4. 5.2012 vkládat pod tento článek do komentářů vaše dotazy. 
14. 5. 2012 pak u nás výjde článek s Vašimi dotazy a radami odborníka.

Na vaše dotazy odpoví:
MUDr. Karel Mencl, CSc., je z Pardubické krajské nemocnice, oddělení mikrobiologie. Věnuje se problematice plísní a otevřených ran.


Vaše odpovědi najdete v našem novém článku:
Odborník odpovídá: plíseň, potivost a zápach nohou


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem jednou z těch co ji testovali. Dlouhé roky jsem bojovala s pocením nohou - je pryč. A plísně, zaznamenala jsem veliké zlepšení. Doporučuji a sama ji použiji když bude opět třeba.
Obrázek uživatelky
profil
Jako každý, bych ráda chytrou houbu vyzkoušela.
Obrázek uživatelky
profil
Chytrá houba pomáhá právě i na tyto problémy. Určitě bych ji na vašem místě vyzkoušela. Kromě klasického přípravku Biodeur (který je na problémy s nohama oběcně) existuje ještě speciální přípravek Biodeur nail. V lékárnách je potřeba ho objednat, ale vyplatí se počkat, protože je určený opravdu přesně na nehty.
Obrázek uživatelky
profil
Chytrá houba pomáhá právě i na tyto problémy. Určitě bych ji na vašem místě vyzkoušela. Kromě klasického přípravku Biodeur (který je na problémy s nohama oběcně) existuje ještě speciální přípravek Biodeur nail. V lékárnách je potřeba ho objednat, ale vyplatí se počkat, protože je určený opravdu přesně na nehty.
Obrázek uživatelky
profil
Taky mám na palcích u nohou žluté nehty,které kdaž stříhám se mě drolí a praskají.Je to škaredé,musím to maskovat tmavým lakem na nehty!!!Pomůže mě chytrá houba-prosím?Děkuji
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles