Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesta za zdravým a spokojeným životem začíná ve střevech

26. 11. 2020 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Nejen v této době je nesmírně důležité bedlivě naslouchat signálům svého těla. Pokud se cítíte často unavení a zdaleka již nezvládáte to co dříve, hledejte příčinu ve střevech. Právě tam se totiž dle mikrobiologa RNDr. Petra Ryšávky ukrývá tajemství zdravého a spokojeného života. Když si začnete hýčkat střevní mikrobiom, kvalita všech vašich prožitků se může výrazně zlepšit. Jak na to?

Odpovědí na tuto otázku může být potravinový doplněk s probiotiky SimpleBiotix od mladé české firmy, za kterou stojí bývalá snowboardová reprezentantka Zuzana Jusková a biker Richard „Gaspi“ Gasperotti. „Na vlastní kůži jsme poznali, že naše těla pomalu stárnou a my se necítíme jako dřív. Začalo nám docházet, že když se o sebe člověk nestará, jednou se to projeví. Přemýšleli jsme nad tím, co přesně je v těle potřeba změnit, aby se nám vrátila energie a cítili jsme se jako dříve,“ vzpomíná Zuzana Jusková.

SimpleBiotixDvojice profesionálních sportovců se nakonec obrátila s prosbou o radu na mikrobiologa RNDr. Petra Ryšávky, díky kterému zjistila, že tajemství úspěchu tkví ve střevech. Vědecké studie dnes totiž potvrzují, že rovnováha bakterií ve střevním mikrobiomu má vliv na mnoho moderních chorob. Střevní mikroflóru lze výrazně zlepšit pomocí probiotik. Ty si lidé ale často spojují jen s antibiotickou léčbou. Probiotika však udělají skvělou službu i ve zdravém těle, ve střevech se totiž ukrývá až 70% imunity. Na základě těchto informací pak pod vedením vědeckého týmu RNDr. Petra Ryšávky vzniknul potravinový doplněk SimpleBiotix, který lze nyní zakoupit na Hithitu za zvýhodněnou cenu.


Jak SimpleBiotix funguje? Ráno aktivuje, večer regeneruje


Potravinový doplněk s probiotiky SimpleBiotix obsahuje kvalitní probiotika o 13 kmenech a 8 miliardách přátelských bakterií, prebiotika, hořčík, kolostrum, kyselinu listovou, lecitin a extrakty ze zeleného čaje a chmele. Doplněk je vhodný je pro všechny věkové skupiny kromě malých dětí a těhotných a kojících žen. Užívá se každé ráno a večer jedna kapsle. Díky chytrému dávkování v Ranním Aktivátoru a Večernímu Regenerátoru tělo vždy dostane spoustu potřebných látek ve správný čas. Kapsle jsou uloženy v hermeticky uzavřených hliníkových pikslách, díky nimž probiotické bakterie začnou pracovat až ve střevech.

SimpleBiotix Ranní Aktivátor obsahuje recepturu z ingrediencí, které nastartují tělo do nového dne. Vyvážená koncentrace 13 humánních kmenů probiotických bakterií s 8 miliardami CFU slouží k doplnění přátelské mikroflóry střeva. Extrakt ze zeleného čaje je silným antioxidantem a chrání před volnými radikály. Kyselina listová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Díky hořčíku nastartujete tělo, protože pomáhá k normální činnosti svalů.

SimpleBiotix Noční Regenerátor obsahuje optimalizovanou recepturu z ingrediencí, které regenerují tělo během noci. Unikátní forma aktivovaného kolostra zajišťuje extrémní využitelnost tohoto zázračného přírodního koktejlu protilátek, regeneračních faktorů a imunoaktivních molekul. Extrakt z chmele je antioxidant a příznivě působí na relaxaci a spánek. Vysoce čisté přírodní prebiotikum Inulin dodá energii přátelské střevní mikroflóře.
SimpleBiotix
SimpleBiotix lze nyní zakoupit za zvýhodněnou cenu skrz kampaň na crowdfundingovém serveru Hithit.cz, kde si lze předplatit i novou generaci tohoto doplňku stravy. „Chystáme nové, zase o něco lepší SimpleBiotix. Vývoj financujeme z vlastních zdrojů, ale něco nám přeci jen chybí. Buďte součástí, postarejte se o svá střeva a pomozte nám urychlit proces vývoje další várky SimpleBiotix,“ uzavírá Zuzana Jusková.

Více informací najdete na www.simplebiotix.cz.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesta za zdravým a spokojeným životem začíná ve střevech:

Cesta za zdravým a spokojeným životem začíná ve střevech
Cesta za zdravým a spokojeným životem začíná ve střevech
Cesta za zdravým a spokojeným životem začíná ve střevech
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda