Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Detoxikace organismu zajistí správnou funkci organismu

18. 01. 2008 | Péče o tělo
V dnešní technicky rozvinuté společnosti, kladoucí stále vyšší a vyšší nároky každého z nás, mnohdy nás ženoucí až na pokraj fyzických i duševních sil a dovedností, se však stále více a razantněji projevuje zatížení organizmu cizorodými látkami.

Jejich původ může být naprosto různorodý a není třeba si hrát se sáhodlouhým výčtem zdrojů. Velmi podstatné však je, že se tak razantně rozšířilo množství lidí již s naprosto katastrofálním stavem zatížení organizmu toxiny, metabolickými jedy, chemikáliemi a podobně až na takovou mez , že jsou přetíženy všechny systémy těla. Běžně dosažitelná cesta nevede k požadovanému cíly plné funkce jednotlivých orgánu a celého organizmu s přihlédnutí k věku člověka.

Samozřejmě že již mnohé firmy a společnosti přišli na různě účinná a různě nákladná řešení pomocí potravinových doplňků, různých zařízení a podobně.

detoxikace organismu Velmi mne zaujala osobní zkušenost ve formě detoxikačních náplastí zaměřených na čištění těla na základě ryze přírodních látek a hlavně fyzikálního jevu – osmózy, která dokáže nasát tekutinu takovou silou, že strom je schopen zásobovat vodou a živinami i svoji korunu ve výšce 50 metrů.

Také jeho forma aplikace detoxikace je zcela v souladu s tělem a jeho projevy, jelikož se aplikuje ve formě polštářkových náplastí buď přímo na danou část těla a nebo na projekční – reflexní zóny těla což mne zaujalo ještě více. Většina zná test reflexních zón , kdy reflexní zónu úst potíráme rozkrojeným stroužkem česneku asi jednu minutu a po tomto čase postupně ucítíme chuť a pach česneku v ústech. Naprosto stejnou cestou, jenže opačným směrem detoxikační náplast začne nasávat nahromaděné jedy, toxíny , metabolické zplodiny … z daných částí těla a pohlcovat je v sobě. Na detoxikační náplasti po aplikaci je velmi jasně vidět výsledný efekt, jelikož v případě znečistěného orgánu dojde k výraznému zabarvení. Také sice zjednodušená, ale velmi přehledná mapa reflexních zón je dobrým vodítkem k aplikacím a je součástí balíčku detoxikačních náplastí .

Jelikož se dlouhou dobu zabývám energetickými systémy jak těla, prostředí i zdroje energie, vyzkoušel jsem aplikaci na projekce čaker – energetických center v těle. Výsledek byl velmi pozitivní a už po prvních aplikacích je cítit zvýraznění rotace, víření, proudění energie.

Energetická centra – čakry pro svoji jemnost struktur jsou ještě více náchylná na znečištění fyzické stránky bytosti a na tomto základě se postupně omezuje i průchod energie těmito centry a postupně dochází i poškozování fyzických orgánů řízených danou čarou. Samozřejmě, že lze tento stav řešit různými prostředky jako je změna stravování, čínská medicína , korejská medicína su – jok, a podobně, ale častěji a častěji nastávají případy, kdy znečištění a poškození čaker a orgánů je tak veliké, že je nutno zvolit radikálnější řešení v kombinaci s tradičními cestami. Detoxikační náplasti se tohoto úkolu dle mých dosavadních zkušeností jak na mně tak i na klientech zhostili velmi úspěšně.

Dokonce podle některých zkušenosti, jsou schopny řešit i tak delikátní stavy jako je ochabnutí funkčnosti pohlavních orgánu o mužů a podobně.

Přístup k aplikaci je jednoduchý a u každého lehce sledovatelný na stavu náplasti po aplikaci. Přeji vám mnoho úspěchů v harmonizaci vaší bytosti, ale připomínám, že tělo a duch musí být v rovnováze a nelze zanedbávat ani duchovní stránku našeho bytí.

S pozdravem Ing. Kotvan Zdeněk
mistr REIKY, Bludov

Detoxikace organismu vám zajistí správnou funkci orgánů a tedy i celkového metabolismu těla.

detoxikace organismu Chodidlo je důležitá část těla, na kterém jsou reflexní zóny téměř všech orgánů těla zobrazeny. Reflexní zóny jsou spojeny pevnými spoji (reflexními body) s odpovídajícími oblastmi lidského těla. Ve východní Asii je známo, že chodidlo je zmenšený obraz lidského těla a že cílená stimulace reflexních zón vede k pocitům blaha a všeobecné vitalizaci.

Diagnózy, které detoxikací organismu můžeme zmírnit, případně odstranit:
- chronické dýchací problémy nebo astma
- problémy s erekcí
- časté bolesti hlavy, kloubů a zad
- křehké nehty, psoriáza, akné, nadváha
- časté pocity únavy
- plynatost, průjem
- pocit chladu
- infekce uší
- nespavost
- bolesti žaludku a žlučníku
- astma a bronchitida
- některé typy nádorů
- ženské výtoky
- zhoršování kvality pokožky
- nepříjemný tělesný zápach, zapáchající dech a nebo nepříjemný povlak na jazyku
- alergie na určité druhy jídla a nebo problémy s trávením
- kožní ekzémy, plísně, vyrážky, bradavice, svrbění, chronické opary
- špatná paměť, deprese - chronická únava
- časté onemocnění dětí a mnoho dalších

Diagnózy, u kterých detoxikací organismu můžeme zastavit prohlubování nemoci, případně můžeme očekávat i mírné zlepšení:
- Parkinsonova choroba
- Alzheimerova choroba
- skleróza multiplex
- cukrovka
- artróza kloubů

Jednoduchá a přirozená detoxikace těla během spánku.
- absorbuje toxické látky z těla přes pokožku
- zmírňuje bolesti postižených míst
- podporuje oběh krve
- zmírňuje opuchliny
- podporuje imunitní systém člověka
- čistí lymfatický systém
- zlepšuje kvalitu spánku

Pomozte svému tělu, aby zůstalo zdravým.
Jednoduchá a přirozená detoxikace těla během spánku ...



Zdroj: www.vseozdravi.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Detoxikaci těla provádím vždycky 2x ročně. Naposledy jsem si koupila novinku Tree3Chlorellu a ta mě sedla nejvíce. Asi díky tomu, že se berou jen dvě tobolky denně a když jsem měla jiné, kde se braly 10 a více za den, tak mě z toho bylo i špatně a o tom,na kolik to za měsíc vyšlo ani nemluvím. Teď beru jen dvě denně a vyhovuje mě i mému organismu nejvíce.
Obrázek uživatelky
profil
Plně souhlasím.Je to velmi předražené.SmajlíkPočítají s tím,že pro zdraví udělá člověk mnoho.A když nemá z čeho platit,tak má prostě smůlu.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je smutné, že vše co je dobré a lidstvu prospěšné je vždy podle mne strašně předraženo a dosáhnou na to zase jen ti bohatí. Proč není něco i pro nás většinu, obyčejných lidí s průměrnými platy. Všichni doktoři v čee s Julínkem radí, že lidé si musí zdraví vážit a dělat pro to, aby byli zdraví víc, ale kde na to brát?
Obrázek uživatelky
profil
zajímavé,ale trochu drahéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je toho taková spouista co by se hodilo,ale ty ceny pro nás obyč.lidičky jsou nad naše možnostiSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice