Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kdo má za ušima, nosí multifokály

15. 04. 2016 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Nikdo z nás nemládne, to je bohužel smutný fakt. Není ale důvod, proč si i s přibývajícími léty nezachovat mladistvý vzhled. Na pleť stačí použít vhodné krémy, na vlasy pak šetrné barvy či regenerující kúry. Co dělat ale v případě, že se nám začíná zhoršovat zrak a kromě brýlí na dálku potřebujeme i brýle na čtení? Řešením mohou být progresivní, neboli multifokální brýlové čočky.

Jestli i vy patříte k lidem, kteří kromě problémů s viděním na dálku začínají stále více natahovat ruce, aby si přečetli noviny nebo údaje na obalech potravin v supermarketu, nepropadejte panice. Technika výroby brýlových čoček se totiž posunula výrazně dopředu, takže dnes už se nemusíte děsit tlustých brýlových skel s viditelným rozdělením, jak je známe od našich dědečků a babiček. A nemusíte mít ani obavy z toho, že byste u sebe museli neustále nosit dvoje brýle.

GrandOptical„S pomocí moderních technologií je dnes možné vyrábět brýlové čočky, které jsou výrazně tenčí než ty, které nosili naši prarodiče. Dnes už proto na první pohled nepoznáte, kolik má kdo dioptrií a jaký typ brýlových čoček používá,“
říká Eliška Kudláčková, hlavní optometristka GrandOptical. „Progresivní brýlové čočky se navíc vyrábějí bez viditelného přechodu mezi zónou na dálku a na čtení, takže je můžete nosit skutečně v jakémkoli věku,“ dodává Eliška Kudláčková.

Výhodou progresívních brýlových čoček je také fakt, že díky nim nepotřebujete dvoje brýle, které byste hledali a střídali podle potřeby. Stačí vám pouze jedny, které budete mít neustále na nose. Vzhledem k tomu, že vám stačí jen jedny brýle, při výběru obrouček se nemusíte řídit jen podle ceny, ale můžete se soustředit především na to, aby vám dobře seděly, aby podtrhly vaši osobnost a abyste se s nimi cítili dobře. Progresívní brýlové čočky lze přitom zasadit do nejrůznějších typů obrouček, od těch obyčejných až po designové.

„Při nákupu brýlí tak nemusíte dělat kompromisy mezi designem a cenou jen proto, že potřebujete dvoje brýle. Ceny progresivních brýlových čoček v GrandOptical začínají na částce 2790 Kč, takže jsou cenově srovnatelné s brýlovými čočkami na dálku nebo na blízko,“ říká Magdaléna Matýšková, marketingová manažerka společnosti GrandOptical. „Našim zákazníkům nyní navíc nabízíme při nákupu kompletních brýlí slevu 50 % na jakékoliv brýlové čočky, tedy i na ty progresivní. Sleva se navíc mimořádně vztahuje i na jakékoliv povrchové úpravy brýlových čoček“ prozradila Magdaléna Matýšková.

Více informací o nabídce progresivních brýlových čoček získáte v kterékoliv z 53 prodejen GrandOptical po celé ČR. Jejich seznam naleznete na www.grandoptical.cz. Navštivte tedy nejbližší prodejnu a nechte si poradit, jaké brýlové čočky pro vás budou ty nejvhodnější.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kdo má za ušima, nosí multifokály:

Kdo má za ušima, nosí multifokály
Kdo má za ušima, nosí multifokály
Kdo má za ušima, nosí multifokály
Kdo má za ušima, nosí multifokály
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jsem 399,domů chodím o půl pátý,nestíhám,internet v mobilu nemám Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dalšíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobrou noc
Obrázek uživatelky
profil
super sběr

26. 05. 2016 23:19 Sebrán "Batoh" za 15 bodů
26. 05. 2016 23:16 Sebrán "Batoh" za 15 bodů
26. 05. 2016 23:11 Sebrán "Batoh" za 15 bodů
26. 05. 2016 23:08 Sebrán "Batoh" za 15 bodů
26. 05. 2016 23:05 Sebrán "Batoh" za 15 bodů
26. 05. 2016 23:02 Sebrán "Batoh" za 15 bodů

SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
krásnou dobrou noc
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles