Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klíč k imunitě je klíčový pro naše zdraví!

13. 01. 2011 | Péče o tělo
Příchod chladného období znamená zatěžkávací zkoušku pro naší imunitu. Čím bude delší tím víc sil nám sebere. Jak řešit účinně potřebu dlouhodobého posilování imunity? Naprosto ideální je Vitamín C Rakytník Zelený Čaj. Kombinace velkého množství vitamínů, minerálů, aminokyselin, flavonoidů včetně unikátního antioxidantu EGCG.

Mnoho lidí již zná a od podzimu do jara používá BETA GLUKAN. Při prvních příznacích virových i bakteriálních onemocnění – ideální řešení. V čem je rozdíl? Otázka je nejen na místě a pro účinné použití zcela zásadní.

Beta Glukan se osvědčuje především proto, že je jeho účinek poměrně rychlý. Dokáže nastartovat imunitní systém již po několika hodinách. Účinek je poměrně silný a proto i časově omezený. Má vynikající účinek především pro stavy začínajícího onemocnění, které dokáže rychle zvládnout případně znatelně nefdesante-klic-k-imunitezmírnit průběh nemoci. Je potřeba s ním začít co nejdříve při prvních pocitech nastupující nemoci a ve vyšších dávkách. Po odeznění onemocnění je vhodné se zaměřit na opětovné budování imunity.

Vitamín C Rakytník Zelený Čaj je cílen především na vybudování dlouhodobé imunity. Pro zdravý organizmus je podstatně důležitější i když bohužel často opomíjená. Když se cítíme zdrávi nic nás nenutí starat se o imunitní systém. Jenže imunitu nelze “nastartovat” na počkání. V době začínající epidemie nebo dokonce začínající nemoci už toho moc nenaděláme. Její zvyšování a zejména udržování nějakou dobu trvá, rozhodně se však vyplácí. Za tímto účelem byl formulován Vitamín C Rakytník Zelený Čaj. Tedy záměrně jako komplex látek, které působí ve vzájemných interakcích a umocňují tak výsledný efekt. Výsledné působení je pak mnohonásobně vyšší než kdybychom využívali jednotlivé složky samostatně.

Kombinace Vitamín C Rakytník Zelený Čaj plní tři zásadní funkce: preventivní, ochrannou a zásobující. Preventivní jemně stimuluje imunitu. Zde se uplatňuje vitamín C. A to zejména v přírodní formě, kterou ve významném množství obsahuje Rakytník řešetlákový a doplňuje jej v nezbytné míře kyselina askorbová. Rakytník řešetlákový obsahuje další přírodní kombinace imunostimulačních vitamínů - vitamín A, vitamíny skupiny B, vitamín E a K - a stopové prvky zinek, selen, železo a vápník.

Ochranná funkce se pojí s detoxikačním a protinádorovým účinkem jednak unikátního antioxidantu EGCG v zeleném čaji a v rakytníku byl prokázán skrze alkaloid hippophaein, oligoprokyanin a karotenoidy.  Zásobující funkce znamená účinnou a dostatečnou suplementaci organizmu ostatními nezbytnými látkami nejen v širokém spektru ale i v dostatečném množství.

Vitamín C Rakytník Zelený Čaj dokáže dodat do organizmu v přírodní podobě tolik potřebných látek, že je lze těžko vyjmenovat všechny. Mezi nejdůležitější patří organické kyseliny, pektinové látky a třísloviny, krom výše uvedených vitamínů také vitamín F a P, kyselinu listovou, steriny, cholin, nasycené mastné kyseliny, mezi nimi zvláště cennou kyselinu linolovou a kyselinu linoleovou, anthokyanidy, leukoanthokyanidy, katechiny, bioflavonoidy a fytochininy, důležité minerální látky (Pb, Ni, Mo, V, Mn, Cu, Si, Fe, Al, Ca a další).

Zdroj: Nefdesanté

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
v každém obchůdku, kde mají zdravé potraviny, mají i rakytníkový džem, je to dobré do bílého jogurtu nebo i do čaje!!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ve zdravé výživě se dá koupit rakytníkový čaj samotný nebo i s příchutí, mají i rakytníkový extrakt
Obrázek uživatelky
profil
ten rakytník chchem pestovať aj doma
Obrázek uživatelky
profil
ten rakytník chchem pestovať aj doma
Obrázek uživatelky
profil
našla jsem na internetu-- není to čaj ,ale tablety(vitaminy)Tak jak to je Daduš???Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles