Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní nástrahy na ženské intimní partie

2. 07. 2017 | Péče o tělo
Nemůžete se dočkat, až si budete moci užívat bezstarostné chvíle plné slunce a zábavy? Nezapomeňte však, že právě letní období, ke kterému neodmyslitelně patří koupání, sport a cestování, má na ženské intimní partie přichystáno nejvíce nástrah.  Dodržujte několik zásad, abyste si ho mohla užít podle svých představ a nemusela řešit nepříjemné zdravotní komplikace vašich nejchoulostivějších míst.

Hygiena

Základem všeho by měla být pravidelná hygiena. Nezapomínejte na pravidelnou každodenní očistu svého těla, ale ani to s ní nepřehánějte - stačí jednou denně. Příliš častá a důkladná intimní hygiena s sebou přináší zdravotní rizika. Můžete se tak zbavit všech bakterií, které jsou přirozenou součástí vnitřního prostředí. Při očistě choulostivých partií zapomeňte na klasické mýdlo nebo sprchový gel. Tyto produkty mohou měnit pH, dráždit citlivou sliznici a vyvolat infekci. Pro intimní hygienu vždy používejte speciální přípravky, které jsou šetrné k citlivým ženským partiím. Vhodné jsou intimní gely s obsahem kyseliny mléčné, tea tree olejem, růžovým olejem nebo aloe vera, které mají zklidňující účinky.

Letní nástrahy na ženské intimní partieVhodně zvolené oblečení

Každá z nás chce být krásná a léto přímo svádí k nošení upnutých kousků zvýrazňující ženské partie. Těsné džíny nebo kraťasy a pod ně třeba krajkové prádlo? Rozhodně budete neodolatelná, ale vaše tělo vám moc nepoděkuje. Spodní prádlo ze saténu, hedvábí nebo umělých materiálů může sice vypadat skvěle na pohled, ale je neprodyšné a tak pomáhá k přemnožení kvasinek a bakterií. Stejně tak upnuté kalhoty způsobují větší tření a pocení intimních míst a výsledkem jejich nošení může být podráždění, pálení, nepříjemné svědění, zápach či dokonce výtok.

Dopřejte svému rozkroku volnost a vzdušnost, dejte šanci spodnímu prádlu ze 100% bavlny či jiných přírodních materiálů a místo kalhot zvolte sukni nebo šaty. Kdy jindy budete mít šanci vytáhnout tyhle kousky ze šatníku než v létě. Vaše tělo bude moct spokojeně dýchat a zajisté vám za to poděkuje. Pokud byste chtěla pocit svěžesti podpořit ještě víc, popřemýšlejte o intimním deodorantu.

Koupání a mokré plavky

Voda k létu patří naprosto neodmyslitelně. Co by to bylo za dovolenou bez chvil strávených u bazénu, jezera či moře? Právě koupání je však největším strašákem ženských intimních partií. Pokud se často koupete v bazénu, vždy se poté důkladně osprchujte. Bazénová voda totiž obsahuje velké množství chlóru, který vysušuje a dráždí pokožku. Naproti tomu v rybníku sice chlór nenajdete, zato se ve stojaté vodě přirozeně vyskytují mikroorganismy a bakterie, které snadno způsobí močové infekce doprovázené pálením a řezáním. Proto je dobré nosit dvoje plavky, které si hned po vykoupání převlečete. Ani zde nezapomínejte na důkladnou sprchu ideálně hned po koupání.

Důvodů k tomu, mít u sebe jedny plavky na převlečení, je více. Mokré plavky začnou rychle chladit choulostivá místa a vlhké prostředí navíc podporuje množení bakterií. Velice jednoduše vám tak mohou způsobit zánět močových cest nebo kvasinkovou infekci.

Cestování

Často cestujete, jezdíte na festivaly, navštěvujete různá města nebo prostě vyrážíte na chatu s rodinou či přáteli a chcete se cítit stále svěže? Vhodným řešením jsou intimní ubrousky, které zaberou minimum místa, zajistí vám potřebnou hygienu a můžete je mít kdykoliv a kdekoliv po ruce.

Sport

V letních měsících býváme aktivnější a více se věnujeme rozličným sportům, především venkovním. Teplé počasí a sluníčko k tomu přímo vybízejí. Myslete však na to, že právě u sportování - zejména při jízdě na kole, je na místě pečlivý výběr spodního prádla (nejlépe bavlněné či jiné přírodní materiály) a podobně jako u plavek jeho rychlá výměna po skončení tělesné aktivity. Tím předejdete nepříjemnému zapaření intimních partií a vyhnete se tak možným zdravotním komplikacím.

Zdroj, foto: FemFresh


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka