Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Péče o oči a oční okolí

15. 12. 2007 | Péče o tělo
Kdo by nechtěl vypadat přitažlivě a stále mladě….... Někdy však dané úsilí neodpovídá výsledku a člověk začíná propadat zoufalství.

A přitom je to zcela zbytečně. Stačí si nechat poradit od renomované kosmetičky, jako je například Jana Petráková, autorka publikace Krásná v každém věku. A právě z této knihy Vám přinášíme zajímavé informace o péči o oči a oční okolí.

Co dělat, když víčka otékají a objevují se první vrásky?
Krásná v každém věku Jsou to oči, které přitahují největší pozornost. Právě do očí se Vám při prvním kontaktu dívá většina lidí (až na některé mužské výjimky…). Svýma očima vnímáte, hovoříte, svádíte, prozrazujete leccos o sobě samé. A najednou! Krve by se ve Vás nedořezal! Jsou tu, potkalo to i Vás – první drobné vrásky okolo Vašich krásných očí! Hlavu vzhůru, v žádném případě není potřeba panikařit. Stačí mít pro následující rady oči otevřené.

Co nejlépe a nejrychleji pomáhá na oteklá víčka?
Bezesná noc (či noc plná vášní?), smrtící ranní vstávání po firemním večírku, nebo nekonečné zírání na obrazovku počítače při uzávěrce, a Vaše panenky nejsou ani pomalu vidět, jak máte oči oteklé. Stačí rozpohybovat lymfu! Ta totiž odvede přebytečnou tekutinu pryč a zbaví Vás nepříjemných a viditelných otoků víček. Jak to máte provést? Postačí pouze potřít víčka kostkou ledu!

Krásná v každém věku Skutečný a stejně nečekaný zázrak ale někdy dokáže „jen“ studený čaj! Dopřejte svým znaveným očím znovuzrození a přiložte na ně dva použité sáčky černého čaje. A dáte-li sáčky předtím na chvilku do mrazáku, blahodárný účinek ještě znásobíte. Čaj totiž nejen snižuje otoky, ale obsahuje i důležité třísloviny, které působí adstrigentně, a navíc stahuje póry. To koukáte!

Triky kosmetiček

Jak za pár minut omládnout?
Která z nás by si to nepřála… mávnout kouzelným proutkem a omládnout o několik let! Možná se to zdá k nevíře, ale jeden zcela prostý a jednoduchý trik dokáže kolikrát ubrat pár let života – je to správně upravené obočí. Nevěříte? Přesvědčte se na vlastní oči a nechte si své obočí profesionálně upravit. Mnohdy stačí tak málo – obočí zespod jen jemně vytvarovat tak, aby tvořilo přirozený oblouček a zlehka dotónovat barvou. Tak málo, a může Vám to tolik přinést! Tolik let vrátit zpět!

Jak zvýraznit světlé nevýrazné obočí?
Krásná v každém věku Opravdu věříte, že obočí není důležité? Nebo si dokonce myslíte, že žádné nemáte, protože je příliš jemné a světlé? Určitě je husté, ale Vy už to samy možná ani nevidíte. Opět stačí malé kouzlo a bude Vás přecházet zrak! Ve Vašem případě stačí jen hustotu obočí upravit pinzetou a jeho odstín jemně dotónovat hnědou barvou (rozhodnete-li se pro barvu černou, buďte opatrné – sluší většinou jen velmi tmavým typům, jinak působí velice tvrdě a nepřirozeně).

Jak zmírnit vrásky kolem oči?

Dopřejte si mikromasáž očního okolí
Jedná se o velmi příjemnou masáž s viditelným zpevňujícím účinkem.
Mikromasáž očního okolí se skládá z 20ti fází a trvá přibližně 15 minut. Při této masáži se potlačuje prohloubení vrásek, zmenšují se váčky pod očima, snižuje se nitrooční tlak a tím dochází k posilování zraku a napomáhání lepšímu zprůchodnění dutin. Mikromasáž napomáhá vyplavit toxiny, které odvádí do lymfatických cest, podporuje obnovu buněk a zabraňuje ztrátě vlhkosti pokožky. Po provedení mikromasáže očního okolí získají Vaše oči jiskřivý a mladistvý vzhled, a připočtete-li k tomu tu úžasnou relaxaci, nebudete věřit vlastním očím!

Krásná v každém věku

Jak rozjasnit unavené očí?

Vyzkoušejte trvalou na řasy
Krása že prý bolí? Někdy snad ano, ale to neplatí pro zvýšení objemu Vašich řas. Jak jednoduchá, účinná a hlavně dlouhotrvající pomoc pro Vaše mandlové oči - trvalá na řasy zvýrazní přirozenou křivku řas na dobu 2-3 měsíců (než se obnoví růst všech řas). Jen své oči na chvíli zavřete… a když je otevřete, Váš nový, rozjasněný pohled a optické zvětšení Vás přímo udeří do očí! Tohoto okamžitého efektu se docílí použitím malých natáček, speciálního lepidla, kterým se natáčky připevní, působením gelu (trvalé) a neutralizačního roztoku. Úplně na závěr se řasy ještě obarví hnědou nebo černou barvou. To mrkáte! Až klobouky lítají! A muži? Ti Vám budou padat přímo k nohám! A to díky Vašim očím!

Zkusila jste naše rady a tipy? Vidíte, jak Vaše oči září? A díky zářícím očím září celý obličej. A díky němu záříte Vy celá.

Více informací o knížce Krásná v každém věku se dozvíte také v našem článku v knižních novinkách: Krásná v každém věku.

Zdroj: Grada Publishing, a.s.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já používám OČNÍ KAPKY AVILUT. Používám je dlouhodobě, hlavně o zkouškovém. Funguji okamžitě takže ráno při zkoušce vapadám normálně ané jako upír náslunečnej =D =D =D
Obrázek uživatelky
profil
Krém na oční okolí je dobré také použít nad horním rtem, kde se velmi brzy tvoří drobné vrásky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles