Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Úsměv prosím! Se zdravými zuby za lepším já.

22. 11. 2016 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Obyčejným úsměvem můžeme dát svému okolí najevo mnohé - že jsme šťastní, spokojení, úspěšní, pozitivně naladění. Tedy v případě, že jde o úsměv, za který se nemusíme stydět. Zdravé zuby bez kazů jsou jeho základním stavebním kamenem. Jak si udržet krásný, sebevědomý a sexy úsměv, kterým budete okouzlovat druhé? Řešení může nabídnout domácí fluoridace.

Zdravé zuby bez kazů jsou samozřejmě důležité především z toho důvodu, abychom mohli co nejdéle přirozeným způsobem kousat a přijímat potravu. Jenže, nejen chlebem živ je člověk! A tak nesmíme zapomínat na to, že krásné zuby jsou důležité i z hlediska estetického.

Elmex GeléeProč? Krásný úsměv je známkou zdraví, budí sympatie, posiluje osobní přitažlivost a je tak základem našeho úspěchu i na poli sociálních vazeb – ať už soukromých, či pracovních.

Čím dříve a důsledněji se začneme o své zuby starat, tím větší je šance, že si přirozený úsměv bez vad a umělých náhrad zachováme co nejdéle. I proto bychom vedle standardního a pravidelného čištění zubů pomocí kvalitních kartáčků, zubních nití či ústních vod měli do programu zahrnout také domácí fluoridaci pomocí fluoridačního gelu. Ten dokáže leccos zachránit i ve chvíli, kdy už se zubní kaz dal „do díla“. V raném stádiu jej dokáže léčit konzervativním a nenáročným způsobem.

Elmex GeléePro léčbu počínajícího zubního kazu a pravidelnou domácí fluoridaci je vhodné použít léčivý přípravek elmex®gelée, jediný dostupný produkt pro domácí užití na našem trhu. K dostání je pouze v lékárnách bez lékařského předpisu. Díky svým účinkům poskytuje unikátní ochranu před zubním kazem a působí příznivě i na citlivé zuby. To vše díky složení obsahující vysokou koncentraci aminfluoridů a fluoridu sodného, čímž chrání povrch zubu před působením kyselin, jež našim zubům neprospívají. Použití gelu je velmi jednoduché, stačí jej jednou týdně aplikovat kartáčkem po běžném čištění zubů a 2 minuty nechat působit (nevyplachovat).

Elmex®gelée v balení 25 g je k dostání ve vašich lékárnách za doporučenou cenu 199 Kč.
Více informací na www.zdravotni-poradna.cz.

Elmex®gelée je lék k použití v dutině ústní.
Obsahuje léčivé látky: směs aminfluoridů a fluorid sodný.
Čtěte pečlivě příbalovou informaci!
 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !