Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víte co obsahuje sklenice mléka?

18. 05. 2009 | Péče o tělo
Jedna nebo dvě sklenice mléka vám pomůže udržet správnou úroveň hydratace po celý den a zároveň přispěje k uspokojení vaší potřeby živin. Ideální volbou je trvanlivé mléko v kartonových obalech firmy Tetra Pak. Je bezpečně ošetřené, neobsahuje konzervanty a je tedy čistě přírodní.

Mléko a mléčné výrobky jsou důležitou součástí zdravé stravy. Odborníci doporučují pro dostatečný denní přísun vápníku vypít 3 sklenice mléka. Mléko je možné nahradit i jinými mléčnými výrobky, ale mléko tělo nejlépe vstřebává, není tučné, nezatěžuje organismus a je součástí pitného režimu.

Tetra PakMléko dodává organismu bílkoviny, tuky, uhlohydráty, vitamíny a minerály a navíc je skvělým zdrojem hydratace. To je velmi důležitý aspekt, protože vodu potřebujeme ke správnému fungování všech procesů odehrávajících se v našem těle.



Tetra Pak

Mléko může dodat širokou škálu živin potřebných pro růst batolatům a dětem, ale prospívá i jiným věkovým skupinám. V období dospívání, kdy kosti rostou nejrychlejším tempem a potřeba vápníku vzrůstá, může pití mléka pomoci tuto potřebu uspokojit. Kromě vápníku obsahuje mléko také bílkoviny, fosfor a hořčík – všechny tyto složky jsou důležité pro zdraví našich kostí. Mléko a mléčné výrobky jsou významným zdrojem živin pro těhotné a kojící ženy. A pití mléka může být přínosné i pro starší lidi. Jejich chuť k jídlu je často malá, a ačkoli stále potřebují živiny, často jedí méně, než by měli. Mléko je potravina bohatá na živiny a proto může starším lidem pomoci uspokojit jejich nutriční potřeby.

Jaké mléko je nejlepší?

Ideální volbou je trvanlivé mléko v kartonových obalech firmy Tetra Pak. Je bezpečně ošetřené, neobsahuje konzervanty a je tedy čistě přírodní. Přesvědčte se, že váš je na vašem kartonovém obalu pečeť kvality TetrTetra Paka Pak.


Více o mléce a konzervantech v nápojích na www.bezkonzervantu.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to zase někdo objevil Ameriku....
Pro naši spotřebu mléka bychom potřebovali vlastní krávu... ale rozhodně nesouhlasím, že trvanlivé mléko v kartonových obalech firmy Tetra Pak je nejlepší. Možná do palačinek. Na normální pití je 100x lepší mléko s nižší trvanlivostí/čerstvé ...
Obrázek uživatelky
profil
Otázkou zůstává, kolik minerálů a vitamínů zůstává v mléce po zpracování UHT... zůstává tam vůbec něco? Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Měli by ho pít i starší lidé, dokonce takové množství, které vůbec nepiju.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles