Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdravé oči pro pěstounské děti

10. 02. 2010 | Péče o tělo
Iniciátoři akce Brýle pro Afriku, se tentokrát rozhodli pořídit brýle dětem, vyrůstajícím mimo svou biologickou rodinu. Děti v náhradní rodinné péči, které trpí oční vadou, budou mít vyšetření a brýle zdarma. Projekt „Zdravé oči“ má přinést dětem z náhradních rodin lepší pohled na svět.

„Společně jsme se rozhodli tentokrát podpořit děti z náhradních rodin, které mají problémy se zrakem a trpí nějakou oční vadou,“ komentuje autorka projektu Pavla Vedralová Linhartová.
„V naší optice se specializujeme také na dětské zákazníky. Proto bychom chtěli pomoci dětem z náhradních rodin, které si nemohou dovolit pořídit kvalitní brýle. Umožníme jim nejen lepší vidění, ale s tím spojené i zlepšení prospěchu a zdraví, zkrátka celkové zlepšení jejich života,“
dodává.

Zdravé oči pro pěstounské dětiPěstounka Klára Hesounová Měkutová tento projekt vítá. „V náhradních rodinách často vyrůstá větší počet dětí a nákup brýlí je velkým zásahem do rodinného rozpočtu. Proto je pro nás, náhradní rodiče, tento projekt velkou oporou.“ podotýká.

Na začátek bychom se vám chtěli představit.
Jmenujeme se Edita a Radek Urbanovi.
V naší rodině vyrůstají zatím 3 děti, jak vlastní tak přijaté. Některé trpí různými zdravotními problémy.

Proto nás velmi zaujal a potěšil projekt „Zdravé oči“. Brýle v dnešní době jsou pro naši rodinu docela velká položka. Však znáte děti. Neposedí a brýle často přinesou domu v pochroumaném stavu.

Chtěli bychom tedy moc poděkovat za výběr brýlových obrouček a také za zhotovení kompletních brýlí i se skly. Nevím, zda to byly zaměstnankyně či majitelky optiky, ale všechny byly velmi milé a ochotné. A hlavně také trpělivé. Opravdu moc děkujeme.

Za celou rodinu
Edita Urbanová

Zdroj: Optika Anděl.cz

Marty
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle