Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak po zimě navrátit vlasům kondici

23. 02. 2017 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Zima se s námi sice rozloučila, ale zanechala po sobě škody, s nimiž je třeba se vypořádat. Krutý mráz narušil strukturu vlasů, topení způsobilo jejich vysušení, nedostatek slunce může za absenci vitaminů D a k tomu se navíc přidalo mechanické namáhání vlasů způsobené třením o čepice a šály. Podtrženo sečteno – vlasy jsou roztřepené, bez lesku a elektrizují.  Proto je třeba zapracovat na rychlé obnově kondice.

K obnově vlasů vám pomůže AWAPUHI KERATRIPLEX TREATMENT (salonní péče), které díky inovativní kombinaci tří kvalitativně hodnotných keratinových proteinů proniká hluboko do kortexu, opravuje kutikulu, chrání povrch vlasů před jejich poškozením, propůjčuje jim nádherný lesk a výjimečnou elasticitu.


AWAPUHI KERATRIPLEX TREATMENT


AWAPUHI KERATRIPLEX TREATMENT


Doplňte také své vlasové produkty o jedinečný vitamínový komplex, který vlasy posílí a ochrání před UV zářením – najdete jej v produktu SUPER STRONG LIQUID TREATMENT. Jeho jedinečná receptura pomáhá znovu zacelit roztřepené konce.


SUPER STRONG LIQUID TREATMENT




SUPER STRONG LIQUID TREATMENT


Nepodceňujte úpravu vlasů a připravte vlas na styling pomocí AWAPUHI WILD GINGER® MIRROR SMOOTH HIGH GLOSS PRIMER. S technologií KERAREFLECTTM už vám vlasy nikdy nebudou elektrizovat a tento jedinečný PRIMER vám podpoří jak hladký, tak i vlnitý style plný objemu a lesku.



MARULA OIL RARE OIL TREATMENT

MARULA OIL® RARE OIL TREATMENT


Do konečků delších vlasů vetřete 2-3 kapky MARULA OIL® RARE OIL TREATMENT. Jeho pozvolna se uvolňující účinek výživných látek se při každém vašem doteku účesu v průběhu celého dne znovuzrodí život i v opotřebených konečcích vlasů.

Na závěr účes zafixujte FREEZE AND SHINE SUPER SPRAY a aprílové počasí vás nezaskočí.


Poslední tip od profesionála Aleše Jurnykla: chcete-li pravidelně předcházet ztrátě vitality vlasů, začněte doma pravidelně aplikovat do vlasů a jejich pokožky SUPER STRONG HAIR LOTION. Jeho jedinečný Super Strong Complex buduje zevnitř strukturu vlasů a zajišťuje ideální podmínky pro jejich růst.
Jak zkombinovat a správně individuálně nastavit péči o vlasy Vám poradí Váš profesionál JOHN PAUL MITCHELL SYSTEMS.

Autor: Paul Mitchell


Paul MitchellPříběh společnosti JOHN PAUL MITCHELL SYSTEMS® je stejně jedinečný, jako její produkty, které dnes lidem po celém světě pomáhají zdůraznit jejich krásu a umocnit jejich pozitivní životní pocity. JOHN PAUL MITCHELL SYSTEMS® vznikla v roce 1980 jako splněný sen kadeřníka Paula Mitchella a marketingového guru Johna Paula DeJoriy. Společnost je věrná svým zásadám a ideálům, orientuje se výlučně na profesionální produkty pro kadeřníky. Nedílnou součástí firemní kultury je pro ni od samotného vzniku angažovanost v oblasti životního prostředí a humanitárních projektech. Společnost je v rodinném vlastnictví a věrně jedná v duchu ideálů zakladatelů a všechny produkty jsou distribuovány výhradně v kadeřnických salonech.

Více na www.paulmitchell.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak po zimě navrátit vlasům kondici:

Jak po zimě navrátit vlasům kondici
Jak po zimě navrátit vlasům kondici
Jak po zimě navrátit vlasům kondici
Jak po zimě navrátit vlasům kondici
Jak po zimě navrátit vlasům kondici
Jak po zimě navrátit vlasům kondici
Jak po zimě navrátit vlasům kondici
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
krátké nebo dlouhé, je to jedno, pečovat by se o ně mělo tak jak tak, proto si je češu s citem a tu Donnu jsem si koupila taky a jsem moc spokojená, vlasy jsou zase v dobrém stavu!
Obrázek uživatelky
profil
Já se vlasům též věnuji maximálně. Dokonce jsem si koupila DonnuHair na doporučení lékárnice když jsem měla vlasy jako slámu. Musím říct že už po třech měsících je vidět rozdíl! Vlasy jsou nádherné, rostou a ještě jsem dostala dárek v podobě naušnic swarovski co byl v balení Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám sice krátký střih vlasů,ale věnuji jim taky péči,tak jak jsem věnovala dlouhým
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice