Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní trendy účesů

1. 06. 2008 | Péče o vlasy
Módní trendy dovolují všechny typy účesů, barev i způsobů úpravy, převládá však ležérní styl účesů působících přirozeně a bez pomoci kadeřnických pomůcek či stylingu. Jenže zdání klame – i tyto účesy vyžadují pravidelný a pečlivý sestřih, perfektní soulad barev a dokonalou úpravu. Začněte tedy sestřihem aspoň pro konečky vlasů. Jarní vlasový outfit oživí třeba nový typ ofinky nebo jemně prostříhané či protenčené partie kolem obličeje. Zajímavé barvení tón v tónu je už klasikou, výrazné barevné přechody, probarvené jednotlivé prameny či detaily účesu se hodí jen pro někoho.

módní trendy účesůV každém případě pro tvarování i finální úpravu účesu si vybírejte vhodné stylingové přípravky s ohledem na svůj typ vlasů a tvar účesu, poraďte se s kadeřnicí nebo s odborníky renomovaných značek.
Pěnové tužidlo je každodenním základem pro tvarování vlasů, nezapomeňte však, že se dává jen menší množství a do vlhkých, umytých vlasů. Pro tvarování vln a kudrn nebo pro účes z dokonale hladkých vlasů si ovšem zvolte pokaždé jiné tužidlo.


Pro vytvarování vlasů do účesu si dnes můžete vybírat z nepřeberné škály stylingových gelů, vosků, krému, past a lesků, které můžete povětšinou i navzájem kombinovat. Při výběru dbejte zejména na kvalitu a doporučení výrobce, některé stylingové přípravky typu vosk nebo lesk mohou vlasy značně zatěžovat a nehodí se proto pro všechny typy vlasů nebo účesů. Ale pro krepaté, přesušené nebo neupravitelné vlasy jsou právě tím ideálním stylingovým přípravkem.
Stejně tak nenanášejte na vlasy stále nové a nové vrstvy stylingu, pokud nechcete, aby váš účes působil matným až poněkud „grungy“ dojmem. Někdy je tento efekt žádoucí, pak přicházejí ke slovu stylingové pasty, krémy a lepidla.

Ovšem většinou je potřeba vlasy důkladně zbavit nánosu stylingu a denního prachu důkladným vykartáčováním či rovnou umytím. Někdy (podle typu používaného stylingu) stačí ráno osvěžit již nanesený styling lehkým navlhčením rukou nebo účes přetvarovat.

V minulosti tak trochu opomíjený lak na vlasy se opět vrací. I ten nejpřirozeněji vyhlížející účes totiž bude vypadat lépe, pokud bude lehce zafixován kvalitním lakem na vlasy. Moderní laky totiž používají velmi kvalitní tužicí látky, které jsou pružné a vytvářejí na vlasech skutečně neviditelnou jemnou síť, která vlas zpevní, ale neslepí ani nevytvoří z vlasů helmu. Navíc lak spolehlivě chrání vlasy před působením UV záření, před ztrátou vlhkosti, barvy i lesku. Takže účes nalakovaný moderním typem laku na vlasy působí na pohled i na dotyk zcela přirozeně, přitom fixuje vlasy do tvaru a ponechává jim přirozený pohyb, vlasy posiluje, zpevňuje a chrání proti ztrátě barvy, lesku nebo proti působení vzdušné vlhkosti. Takže závěrečnou fixaci lakem na vlasy doporučujeme opravdu úplně všem.



Zdroj: LYBAR

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ucesu- jsem spise pro uhlazenejsi...nez ty rozevlate sesekane
Obrázek uživatelky
profil
na vlasy požívám víc než dost z DM-od Balea supr nelepí se je bezva
Obrázek uživatelky
profil
než jsem se naučila používat lak na vlasy, tak to byl horor, někde ho bylo moc, někde málo...a ještě horší bylo se na vlasy vůbec trfit Smajlík ale časem jsem odhadla tu správnou vzdálenost a teď už je to fajn Smajlík takže tsi myslím, že to chce čas Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Občas si zláknout je potřeba.
Obrázek uživatelky
profil
no já si trochu striknu lakem ktery nelepi
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles