Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přírodní oleje na vlasy

28. 07. 2018 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Potřebujete své vlasy dostat rychle do kondice? Vyzkoušejte přírodní oleje!

Poničené a oslabené vlasy bez lesku občas trápí každou ženu a zejména v období těhotenství a po porodu se kvalita vlasů často mění k horšímu. Dopřejte proto svým vlasům opravdu kvalitní péči, kterou představují čisté přírodní oleje lisované za studena. Uchovávají totiž v sobě spoustu vitamínů, minerálů a látek, které dokážou obnovit krásu vlasů za velice krátkou dobu. Díky čistému přírodnímu složení jsou tyto oleje vhodné i pro těhotné a kojící ženy.

Použití přírodních olejů je velice snadné. Stačí malé množství oleje vmasírovat do vlhkých vlasů a pokožky hlavy. Pro zvýšení účinku můžete ještě vlasy zabalit do teplého ručníku a udělat si tak vlasový zábal.

Notino.czSuché vlasy postrádající lesk a sílu


Pokud používáte fén na vlasy nebo kulmu na vysokou teplotu, mohou být vaše vlasy velmi vysušené, roztřepené a bez života. S tímto problémem si hravě poradí kokosový olej, který obsahuje velké množství výživných látek a kyselin. Zanechává vlasy hloubkově zregenerované, podporuje jejich pevnost a obnovuje ztracený lesk. Díky kokosovému oleji se také vlasy snadněji upravují, mají menší statický náboj a zaznamenáte i jejich větší objem.

Nadměrně mastící se vlasy


Proti nadměrnému maštění vlasů je skvělým pomocníkem arganový olej, který dokáže rychle navodit optimální rovnováhu pokožky hlavy. I když se jedná o olej, nemusíte se bát, že by vám vlasy ještě více zmastil. Arganový olej se totiž rychle vstřebává a nezanechává za sebou mastnou stopu. Zároveň dodává vlasům výživu a díky vysokému obsahu antioxidačních látek vám také zajistí skvělou ochranu vlasů před poškozením slunečními paprsky.

Vypadávající vlasy se sklonem k tvorbě lupů


Pro podporu růstu vlasů vyzkoušejte ricinový olej, který dokáže významně urychlit jejich růst. Zároveň dokáže vlasy hloubkově regenerovat, opravuje roztřepené konečky a zaceluje jejich poničené části. Ricinový olej také eliminuje tvorbu lupů a je vhodný pro citlivou vlasovou pokožku.

Notino.cz



























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !