Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Revitalon pomáhá nemocným – díky spolupráci s nadačním fondem Dlouhovláska

31. 01. 2020 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Dobře víme, že vlasy jsou korunou ženské krásy, proto pro vás vyrábíme komplexní řadu Revitalon pro krásné a silné vlasy. Bohužel se ale někdy stane, že ženy o svou „korunu“ přijdou vinou nemoci. Takovým pomáhá salon Dlouhovláska a stejně pojmenovaný nadační fond, se kterým jsme navázali spolupráci, abychom také pomohli. Tím, co umíme my.

Dlouhovláska je pražským salonem zaměřeným na poskytováním kompletních služeb v oblasti kadeřnictví, vlásenkářské činnosti a prodlužování vlasů. V roce 2018 se rozhodli, že budou pomáhat ženám a dívkám, které o vlasy kvůli nemoci přišly nebo bojují s jejich vypadáváním. Do konce roku 2019 rozdali zdarma 300 paruk a od letošního roku budou rozdávat i balíček výživy a kosmetiky Revitalon – dárkyním vlasů, které se přijdou do salonu ostříhat, nebo ženám, u kterých je možný růst nových vlasů.

Revitalon„Revitalon podporuje růst vlasů díky obsaženým látkám v komplexním doplňku stravy Revitalon Forte nebo vlasové kosmetice. Může tedy pomoci tam, kde pomáhá i nadační fond Dlouhovláska, proto jsme jeho zástupce kontaktovali a navázali spolupráci. Máme totiž společný cíl – pomáhat ženám ke krásným a silným vlasům,“ říká produktová manažerka Revitalonu Soňa Remová.


Dlouhovláska i Revitalon pomáhají


Nadační fond Dlouhovláska pomáhá výrobou a darováním paruk z pravých vlasů dívkám a ženám, které z důvodu nemoci ztratily svou pomyslnou korunu krásy.

Revitalon

„Paruku od nás dostali malí onkologičtí pacienti i dívky a ženy s alopecií či jinou poruchou imunity. Příběhy jsou rozdílné a rádi pomůžeme komukoli. Jsme rádi, že se rozhodl pomoci i VITAR, výrobce Revitalonu, jehož nabídky si vážíme. Určitě pomůže těm ženám, které ještě mohou doufat v nové vlastní vlasy, nebo přijdou své vlasy darovat,“ říká zakladatelka nadačního fondu Dlouhovláska Petra Valentová.

Revitalon představuje komplexní program pro krásné a silné vlasy, který se postará o výživu vlasů od kořínků i o vnější péči prostřednictvím vlasové kosmetiky. Doplněk stravy Revitalon Forte ve formě kapslí obsahuje 18 účinných látek pro podporu růstu a výživy vlasů a na českém lékárenském trhu má už dlouhou tradici – ve VITARu se začal vyrábět pod názvem Revitalon v roce 2004. Dnes patří do řady Revitalon také Kofeinový šampon a Vlasový stimulátor.


www.revitalon.cz, www.dlouhovlaska.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
škoda, ja přišla pozdeji a mam jen 2
Obrázek uživatelky
profil
5x Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
5x koleda
Obrázek uživatelky
profil
09. 04. 2020 21:19 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
09. 04. 2020 21:15 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
09. 04. 2020 21:11 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
09. 04. 2020 21:07 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
09. 04. 2020 21:02 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
čtvrtáSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles