Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stylová vlasová proměnná

14. 11. 2018 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Novinka #REdefiningyou od Schwarkopf Professional vychází z nápadů a inspirací světových top vlasových guru a influencerů. Ti společně udávají kolekci styl a inovaci s důrazem na individualitu. Základ kolekce tvoří právě posílení osobního kouzla, které na nás dýchá z přehlídkových mol, ale zároveň si ho utváříme i každý z nás.  Působivost této kolekce načerpáte společně se třemi dechberoucími trendy, jejichž jedinečnost podtrhuje vytvoření profesionálních proměn vhodných pro každý styl života.

Stylová vlasová proměnná„Naše kolekce 2018 #REdefiningyou Collection spojuje globální influencers a světové guru v oblasti vlasů a přinášejí vzhledy, inovace a trendy, které jsou právě teď in. Máme na mysli vzestup moci, individuality a inspirace z přehlídkového mola - reinterpretované pro vás a současný způsob života. Se třemi inspirativními trendy jsme vytvořili mistrovské proměny, které sednou ke každému stylu,“ tak popisuje novou kolekci Simon Ellis, mezinárodní kreativní ředitel společnosti Schwarzkopf Professional.

Schwarkopf Professional odhaluje v kolekci Essential Looks na sezónu podzim/zima tři naprosto okouzlující trendy v odvážných a autentických stylech života. Ty jsou vyjádřeny ve dvou základních variantách. Jednoznačně nepřehlédnutelné styly, které jsou provokativní a syrové, ale zároveň ambiciózní, tak to jsou Catwalk Look, které definují svět módy. Zatímco
vykreslují přesně určené módní a pro veřejnost přitažlivé varianty, které jsou ideální pro každodenní proměny.

První zásadní trend pro podzimní/zimní sezónu je Global tribe.


Jde o současný moderní styl, který dbá na jedinečnost každého z nás. Podtrhuje myšlenky a vnímání, které vychází z vlivu východních národů a lidové kultury.


    a) Global Tribe Catwalk LookGlobal Tribe Catwalk Look

Na tomto střihu se podepsal celosvětový stylingový ambasador společnosti Schwarzkopf Professional, Richard Ashforth. Global Tribe Catwalk Look je charakteristický výrazným tvarem v délce po ramena s poddajnou ofinou. Kontrastní textury vlasů jsou rozděleny do rovných a kudrnatých částí, půvabně zvýrazněných podzimní lila barvou a tóny špinavé blond, které jsou vizitkou Lesley Jennison.


    b) Global Tribe Salon Look

Tato variace opět vznikla pod rukama Richarda Ashfortha. Vzhled ve stylu boho je docílen vlasy, které jsou o něco kratší a proložené vrstvami volných a pevných kadeří. Tuto techniku dokonale prezentuje barevná kombinace v odstínech sušenkové a moka od jedinečného Emre Ayaksize, který přesně vystihl křehkou hloubku pro moderní pojetí barvy.


Dalším a nejsilnějším trendem této sezóny je New Formal.


Ten pochází z dílny legendárního amerického módního návrháře Marca Jacobse. Ten klade důraz na oversize siluety, architektonické detaily, jasné barvy a precizní střihy. Formální oblékání a rigorózní styling se v současné době těší velké oblibě.

    a) New Formal Catwalk LookNew Formal Catwalk Look

New Formal Catwalk Look je střih od uznávaného kadeřníka a ambasadora značky Schwarzkopf Professional, Tylera Johnstona. Ikonický pážecí účes vyniká svou precizností. Lesley Jennison přidala zářivé hloubky tónů s cikcak efektem, pro specifický barevný dojem, který vzbuzuje rozdílné pocity přitom, jak se tvar vlasů mění a znovu spojuje.

    b) New Formal Salon Look

Každodenní příležitosti dostávají nový rozměr se stylem New Formal Salon Look, který opět podtrhl svým vkusem Tyler Johnston a vytvořil delší variaci klasického mikáda. Konečná úprava ve vrstvách povznáší tradiční styl na novou úroveň. Průkopník v oblasti barev a senzace Instagramu Jenny Strebe přidává moderní tlumené odstíny světlé pastelové růžové v blond tónech pro klasický a přesto úchvatný vzhled.


Lucid  Noctures je třetím neméně výrazným trendem.


Ten přináší řada IGORA Royal Take Over. Podílely se na něm světové hvězdy v oblasti barev a vytvořily tak zcela nový přístup k svůdným temným barvám, které zazáří nocí.

    a) IGORA Royal Take Over - Lucid Nocturnes Catwalk Look

IGORA Royal Take OverFascinace temnou noční oblohou odpovídá provokativnímu vzhledu Lucid Nocturnes Catwalk Look, jenž je dílem severoamerické kreativní ředitelky pro barvy Schwarzkopf Professional, Rossy Jurenas. Rossa spoluvytvořila odstíny duhově fialové a modré, tak představila silné grafické tvary a rozbouřené linie. Záměrem bylo zachytit vysoce pigmentované barvy, které odrážejí různé podoby stmívání.

    b) New Formal Salon Look

Kaliforňan Linh Phan je kolorista a instagramová hvězda, která určuje trendy, a nyní vytvořil variantu New formal pro kadeřnické salony. Linh zvolil delší styling s přirozenou strukturou a super krátkou ofinou. Výsledkem je mystická sofistikovanost. Barevné tóny vínové a tmavě břečťanové rámují obličej s výrazným postojem a lehce gotickým nádechem. Oslnění gotickým a punkovým stylem se odráží v celém sexy looku, tak vynikají strhující syté barvy.


Inspirovat a vyzkoušet svou proměnu je nyní možné na nové plně digitální aplikaci Essential Looks Magazine and App, která kromě stylingových tipů, obsahuje nejnovější virální trendy, tipy a triky profesionálů, novinky o produktech Schwarkopf Professional, rozhovory a ještě mnohem víc.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Stylová vlasová proměnná:

Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
Stylová vlasová proměnná
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
08. 12. 2018 23:00 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
08. 12. 2018 22:54 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
08. 12. 2018 22:49 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
08. 12. 2018 22:45 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ctyri kousky, super
Obrázek uživatelky
profil
08. 12. 2018 22:59 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
08. 12. 2018 22:55 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
08. 12. 2018 22:50 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
08. 12. 2018 22:45 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
Obrázek uživatelky
profil
klikám a stále roluji a našla jsem natím jen jeden
Obrázek uživatelky
profil
3x
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles