Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Toužíte po neodolatelných vlasech? Máme pro vás tipy!

15. 08. 2018 | Péče o vlasy
Vlasových rituálů slibujících krásnou, zdravou a lesklou hřívu známe desítky. Ne všechny jsou ale z dlouhodobého hlediska udržitelné, ani snadno aplikovatelné. Podívejme se však na ty, které vám nezaberou déle než pět minut a jejichž výsledek vám doslova vyrazí dech.

Pětiminutové masky na vlasy

Hydratující a vyživující masky na vlasy jsou v dnešní době již součástí pravidelného kosmetického rituály každé ženy. Masky na vlasy bychom měli používat alespoň dvakrát týdně na konečky a délky vlasů, nikoli na pokožku hlavy. Jejich pravidelným používáním lze výrazně omezit mechanické poškození vlasů a předcházet třepení konečků.

Kávová sedlina pro oslnivý lesk

Přestože je klasická turecká káva již na ústupu, a moc lidí si ji doma nedělá, kávovou sedlinu najdete v každém klasickém kávovaru. Tu poté stačí smíchat s vodou a jemně vmasírovat na pokožku hlavy. Nebojte se zrníček, dostatečně silný proud je vymyje. Kávová sedlina navíc vlasy sama o sobě umyje, není třeba tedy poté znovu umývat šamponem. Pro regeneraci však můžete přidat vejce a med, vlasy budou jako znovuzrozené. V tom případě ovšem oplachujte pouze vlažnou vodou, abyste si na hlavě omylem rovnou neudělali k snídani míchaná vejce.

Toužíte po neodolatelných vlasech? Máme pro vás tipy!Suchý šampon pro královský objem

Dokonalého objemu lze sice dosáhnout správně zvoleným šamponem a úpravou vlasů, pokud vás však tíží čas, skvělým pomocníkem je i suchý šampon, který si během chvilky umícháte z ingrediencí, které máte doma. Pro blondýnky doporučujeme používat kukuřičný škrob nebo prášek pro přípravu vanilkového pudingu. Pro tmavovlásky doporučujeme přimíchat kakao. Směs poté jen aplikujte kosmetickým štětcem na pokožku hlavy, vlasy rozčešte, následně vytřete přebytky suchého šamponu ručníkem a znovu rozčešte. Nejen, že budete mít vlasy dvakrát tak objemnější, ale zároveň tím prodloužíte dobu mytí klidně i o tři dny.

Pravidelné kartáčování vlasů

Vlasy bychom měli česat denně, a to nejen kvůli estetice, ale také pro jejich zdraví a pro ochranu našeho odpadu. Správně zvolený kartáč navíc dokáže roznášet vlasové sébum po celé jejich délce, a tím vytváří přirozenou ochranu. Při koupi kartáče se zaměřte spíše na přírodní materiály, mezi ten nejúčinnější patří kartáč z kančích štětin.

Kokosový olej pro rozlétané vlasy

Trápí-li vás rozlétané a neposlušné vlasy, nezabývejte se mytím a následným foukáním. Jednoduše si do dlaní vetřete trochu kokosového oleje a vlasy několikrát mezi dlaněmi promněte. Dodáte jim tak požadovaný tvar, a navíc budou božsky vonět.

Zdroj: Nouvelle


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !