Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vlasy v létě vyžadují zvláštní ochranu

27. 07. 2014 | Péče o vlasy
Věděli jste, že působení letního slunce, mořské vody i bazénového chloru vlasy ničí a vysouší? A víte také, jak se o vlasy správně starat, abyste předešli jejich poškození? Jedním ze způsobů ochrany je vlasy nabarvit kvalitními kadeřnickými přípravky. Podobně jako make-up vytváří ochrannou vrstvu pro vaši pleť, obalí barva vlas a chrání jej tak před extrémními okolními vlivy.

Pokud ovšem patříte k těm, které preferují přírodní styl, nezoufejte, i pro vás máme řešení.
Vlasy vysušené sluncem a solí se rády lámou, jako prevenci můžete zvolit biotin, neboli vitamín H. Biotin patří k takzvaným vitagenům. To jsou látky, které dodávají tělu energii a stavební materiál. Biotin naleznete ve žloutcích, mléku, kvasnicích i játrech. Pomůže vám také od zánětu spojivek nebo únavy.

Kam nechodí doktor, tam už byl zinek


Vlasy v létě vyžadují zvláštní ochranuAbyste předešli vypadávání vlasů, klaďte důraz na konzumaci potravin bohatých na zinek. To jsou mořské plody, maso, játra, dýňová jádra a ořechy, ječné kroupy nebo pohanka. Zinek nepůsobí pouze proti vypadávání vlasů, ale také čistí pleť, snižuje množství cholesterolu v krvi, podporuje dokonce hojení ran či plodnost.

Opalovací krém i pro vlasy


Používání opalovacích krémů na tělo a obličej se stalo samozřejmostí. I když se vlasy neozvou tak jako spálená pokožka, neměly bychom na ně zapomínat. Speciální vlasové přípravky s označením SUN dodávají vlasu potřebnou vlhkost. Přes den je vhodné používat sprej, který je chrání tak, jako opalovací krém pokožku. Aplikace spreje je rychlá a jednoduchá, na oplátku při své první návštěvě kadeřníka nepřijdete o takové množství dlouho pěstěných kadeří.

Pokud chcete být v létě in, zvolte tzv. plážové vlny. Dají se vytvořit pomocí stylingových produktů a zkušený kadeřník vám postup na požádání ukáže. Po celý rok byste si měla dát pozor na spínání vlasů na stále stejných místech, dochází tak k mechanickému poškození.

Zdroj: Nákupní centrum Královo Pole v Brně

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !