Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy versus muži

25. 10. 2010 | Televizní tipy

Neznalost českého národa bude komentovat Jiří Krampol v dalším díle zábavného pořadu Nikdo není dokonalý Speciál se svými hosty – herečkou Ivou Pazderkovou, sexuologem Radimem Uzlem a moderátorkou Terezou Pergnerovou. Co si myslí o rozdílech mezi muži a ženami? Dozvíte se už v úterý 26. října ve 20.00 na Primě.

Zápasit o vítězství v pouliční anketě se zapeklitě jednoduchými otázkami bude Hradec Králové s Teplicemi. Co si běžný občan představuje pod souslovím „obchod s bílým masem“?

Na pohovce Jiřího Krampola se usadí tentokrát hned tři známé osobnosti. V obležení světlovlasých žen se sexuolog Radim Uzel ani Jiří Krampol neubrání vtípkům o blondýnách. Známý lékař je však dokáže i ocenit: „Blondýny chodí k sexuologovi málo, ty si to umí vyřešit samy,“ komentuje svou praxi.

Témata povídání se budou točit kolem vztahů mezi muži a ženami. Jaký má zkušený sexuolog názor na nevěru? Jak jsou častá úmrtí při pohlavním styku? A co je hlavním rozdílem mezi mužským a ženským myšlením?

Ivu Pazderkovou i Terezu Pergnerovou bude Radim Uzel provokovat nekompromisními komentáři. „Každá ženská má v hlavě kalkulačku,“ přizná známý sexuolog svůj názor a dodává: „Některé ženy volí smíšenou strategii – dítě si pořídí s mužem zdravým, ale vdají se za toho bohatého.“

Budou se dámy jeho nařčení bránit? „Já si muže vybírám podle toho, jestli mě chce,“ říká s úsměvem Iva Pazderková. Jaký mají dámy názor například na feministky? Tereza Pergnerová zavzpomíná také na svou moderátorskou slávu. Jak vznikl legendární pozdrav „čágo belo“?

Nenechte si ujít další díl Nikdo není dokonalý Speciál již v úterý 26. října od 20.00 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !