Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žhavé vlasové trendy pro sezónu podzim/zima 2015/2016

11. 11. 2015 | Péče o vlasy
Podzim se definitivně chopil vlády a společně s ním přišla nová módní sezóna přinášející novinky v kadeřnickém stylingu. Inspirovali jsme se v zahraničí a přímo z přehlídkových molpřinášíme podzimní a zimní barvy a střihy, které budou letos v kurzu. Už jste slyšela o tzv. bronde, novém barevném trendu pro vlasy?

Celé září jste s největší pravděpodobností zasvětila napravování škod, jichž se na vaší hřívě dopustilo léto se svými žhavými slunečními paprsky. Více než to, jaký účes a barvu zvolíme pro nadcházející chladnější období, byl náš beauty program zaměřen spíše na to, abychom vlasům vrátili zdraví, sílu a lesk. Nyní nadešel nejvyšší čas seznámit se s aktuálními vlasovými trendy. Rozhodně stojí za pozornost! Jsou šik, elegantní a velmi slušivé.

žena vlasy

Vlasový hit: Bronde

Po efektech „ombré“ a „balayage“, které si hrály s kontrastním stínováním a přechody mezi jednotlivými odstíny a po několik sezón kralovaly kadeřnickým trendům, přichází nový hit – bronde! Dlouho jste tápala, jestli zvolit blond, nebo vsadit spíše na kaštanové tóny? S tímto dilematem se teď můžete nadobro rozloučit, můžete mít totiž obojí! Nebojte se, nejedná se o podivný barevný kompromis, nýbrž o velice efektní a barevně vyladěný odstín, lépe řečeno vícero odstínů. Zjednodušeně řečeno, jedná se o melír na pomezí mezi blond a brunet, ovšem s tím, že přechody mezi světlejšími a tmavšími partiemi jsou jemné a přirozené, nikoliv tvrdé a nevkusné. V kolekcích se „brondehair“ objevily už loni v létě, naplno se v o něco tmavší verzi prosazují právě letošní podzim.

Nové odstíny

Nadcházející studenější část roku přeje novým barevným odstínům. Letos budou hitem kávové tóny, zvanémokka. Představit si pod tím pouze tmavě hnědou až černou by byla rozhodně chyba. Tato barevná škála nabízí i světlou barvu a teplejší variace hnědé, klidně s nádechem do měděna. Je zavedeným pravidlem, že s příchodem podzimu se vlasy ztmavují a stávajícímu looku se propůjčí teplejší, hřejivější nádech. Tip! Barevná paletka podzimu nabízí i červenou, která je tuhle sezónu obzvláště v módě. Zkuste chladnější a pudrové tóny měděné barvy. Docílíte jedinečné image à la 70. léta, jež se opět vrací na scénu.

Péče o barvené vlasy

Barvené či jinak chemicky upravované vlasy si toho kvůli kráse hodně vytrpí, proto jim dopřejte šetrnou a citlivou péči. Chemické procesy je dlouhodobě zatěžují a mohou změnit strukturu vlasového vlákna. Vlasy se vysušují, hrubnou na pohled i dotyk, ztrácejí přirozenou odolnost a častěji se lámou, nebo dokonce vypadávají. Tomu zabráníte, pokud zvolíte kvalitní péči na míru a pravidelné intenzivní regenerační kúry.

Podzimní střihy

Po náročném létě je dobré vlasům odlehčit a vybrat si kratší střih. Zkrácené střihy mohou být neskonale šik, upravíte-li je například do stále populárních dlouhých mikád. Pokud jste byla během léta nucena zbavit se z praktických důvodů vaší oblíbené ofiny, nyní se k ní můžete bez obav vrátit, aniž by se z ní vlivem teplého počasí tvořily slepené pramínky a nepříjemně se vám lepila na čelo.

Zdroj: Nouvelle


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !