Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zimní kabáty

24. 12. 2010 | Pro ženy

Pokud chcete být v teple a přitom vypadat stylově, pořiďte si na zimu nový kabátek. Módní návrháři při tvorbě zimních kolekcí na letošní zimu 2010 - 2011 navrhli zajímavé, nepřehlédnutelné a hřejivé kabáty i do sychravého a mrazivého počasí. Letos přicházejí do módy barevné kabáty, ale můžete si vybrat i z tmavých barev -  jako je klasická černá, kterou nic nezkazíte a bude trendy neustále, nebo také vyzývavá červená, usedlá šedá, čistá bílá a modrá. 

 

Pro letošní zimu 2010/2011 bude také módní vojenský styl - jak na dámských kabátech, tak i bundách. Nemusíte se ale nutně oblékat do zelené nebo khaki barvy, pokud doma zjistíte, že musíte podřídit zbytek celého šatníku jen kabátku. Z módy ale nevyjde například krátký kabátek ve stylu vojenské uniformy. 

Letos také budou hitem kontrastní kovové dvouřadé knoflíky, klopové límce, krátké stojací límce, šikmé kapsy a vídeňské dělící švy. Ovšem střih musí být elegantní, sexy a zdůrazňovat celou postavu. Délky kabátku se letos nosí různé, pro menší postavy spíše krátké, postavy vysoké mohou zvolit délky až po paty, ale ne až na zem!

Pokud chcete, aby váš zimní kabátek byl in, měl by mít velké knoflíky nebo vysoký límec a kapuci. Kabát  pravděpodobně patří k tomu nejdražšímu, co ve své skříni najdete, ale také několik měsíců tvoří nejdůležitější oděv, proto se nákup právě kabátu nevyplatí podceňovat. Předvánoční a vánoční slevy v obchodech jsou většinou báječnou příležitostí, jak si pořídit skvělý zimní kabát za super cenu. 

 

Jaký kabát si vybrat?

Záleží, k jaké příležitosti kabát chcete, jestli na každodenní nošení, na večer nebo jen na vycházky o víkendech. Měli byste si vybrat styl, který se nejvíce hodí pro zamýšlený účel a ujistit se, že vám oblečení sedí a sluší. Kupte si vždy o jednu velikost větší, abyste pod něj bez problému oblékla i svetr, aniž byste při svlékání odhalila více, než byste chtěla. Nikdy se nenechte zaslepit značkou, protože pokud kabát nesedí, pak se jeho koupě nevyplatí, ani kdyby byl zadarmo. Také si zkontrolujte  délku, protože délky až na zem sice vypadají pěkně, ale do sněhových závějí se určitě nehodí a také se můžete potýkat s problémy na eskalátorech nebo třeba při nasedání do auta. Také se musíte dívat, jestli vás zahřeje nový kabátek opravdu dobře, vyplatí se investovat o trochu víc do čisté vlny nebo kašmíru. Pokud máte velká ňadra, nikdy si nekupujte dvouřadové zapínání, nevypadalo by to pěkně. Pozor si také dejte na bílou barvu, pokud nosíte velikost větší než 42, vypadala byste v ní ještě větší, než opravdu jste, raději se poohlédněte po barvě jiné. Také se vyhněte modelům bez kapes, s obtížným zapínáním, z hořlavých materiálů a s velkými výstřihy, takový model si určitě moc neoblíbíte. Také dopředu popřemýšlejte, jestli můžete vybraný model doplnit páskem, límcem nebo šálou, získáte tím několik různých vzhledů. 

 

Věřím, že si vyberete z celé řady zimních kabátů takový, který vám bude slušet a líbit se nejen vám, ale celému okolí, především partnerovi. Ale nejdůležitější je, aby se líbil vám a také aby dobře seděl.  Zimní kabátky také mohou nahradit dlouhé zimní bundy, kterých je nepřeberné množství. Záleží tedy na vás, jestli se rozhodnete pro zimní kabátek nebo bundičku. Pokud ale máte ráda kabáty i bundy, tak si pořiďte nejlépe od každého jeden kus, protože pro společenské chvíle nebo do práce se hodí spíše kabát a na sport a volné chvíle zase bunda. Na nákup nového zimního oblečení si udělejte čas a nepočínejte si unáhleně. 

 

Markéta

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mam dva kabatky a nedala bych na ne dopustit i kdyz obcas si budnu dam
Obrázek uživatelky
profil
predstavu a plan ke koupi kabatu...dobra motivace k nakupu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles