Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zimní radovánky na sněhu

4. 12. 2010 | Vaše příběhy

I když jsem již tak trochu odrostlá těmto sněhovým radovánkám, dokážu se někdy bavit na sněhu s naším pejskem jako malé dítě. Já sama děti nemám a tak mi je vynahrazuje právě naše fenka Betty, studnice nápadů, lotrovin a legrácek. Co ta dokáže někdy vymyslet, je až neuvěřitelné, ta mi prostě žádnou srandu nikdy nezkazí.

A její super kámoš kastrolek, ten už vůbec ne. Ten je zapřažen do všech her, které podniká. Ať je léto nebo zima. A protože máme téma zimní, budu se věnovat „zimnímu kastrólkování“ :-))

Chci vám napsat pár řádků o kastrolku, jejím nerozlučném kamarádovi, a to jak v dobrém, tak i zlém. Není to kastrolek, do kterého by Betty dostávala krmení, objevila ho jako svoji nenahraditelnou hračku, kterou nikomu nedá a střeží ji jako oko v hlavě. Jakmile přijde návštěva, Betty neváhá a začne svoji předváděcí show. Trénuje však při každé volné chvilce. A jak já jí s oblibou říkám: "Beťulo,kdyby byla někde soutěž s možností poslání videa, tak Ty vyhraješ na plné čáře!!!"
V čem je kastrolek tak výjimečný? On totiž výborně klouže po sněhu (v létě po trávě) a to je ten pravý psí adrenalin. Betty běhá "kolečko" kolem celé zahrady, čumákem před sebou honí kastrolek, to vše zvládá s přehledem v plné rychlosti. Když se jí náhodou někam zakutálí, neváhá ho vysvobodit předními tlapkami (samozřejmě oběma naráz - to pro lepší úspěch a potěchu přihlížejících). Když to tlapky nezvládnou, vynese "kámoše" v zubech. Prostě kdo k nám přijde, nevěří svým očím, většinou reaguje slovy: "Nic podobného jsem ještě neviděl - neuvěřitelný zážitek."

V zimě, když je mokrý sníh – stává se z kastrolku rázem sněhová koule, která mě loni inspirovala k postavení sněhuláka, ano, dokážu někdy „blbnout“ jako malé dítě. Doufám, že jsem alespoň trošku přispěla k vašemu tématu - k mému zimnímu vydovádění se. :-))

 

Kajda126 - čtenářka 

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Zimní radovánky na sněhu:

Zimní radovánky na sněhu
Zimní radovánky na sněhu
Zimní radovánky na sněhu
Zimní radovánky na sněhu
Zimní radovánky na sněhu
Zimní radovánky na sněhu
Zimní radovánky na sněhu
Zimní radovánky na sněhu
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
bezvadnýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
A moc pěkně napsanýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné počteníčko.Bettynky jsou obzvlášť šikovné,chytré a zábavnéSmajlík
Je vidět že je s kastrůlkem šťastná jak blechaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
se mi článek líbí. S pejskem se zažije hodně, hodně, hodně srandy. Mám druhého psa, každý je jiný, ale s každým je, s Dastíčkem už bohužel byla, velká psina.
Obrázek uživatelky
profil
hezký článek... to musí být sranda mít takového pejska doma ne?SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles