Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Získejte bonus 750 Kč a třeba sušičku k tomu!

24. 01. 2019 | Finance
-Komerční sdělení-

Máme pro vás zajímavý tip na skvělou soutěž, ve které můžete získat elektroniku za 10 000 Kč dle vlastního výběru. Účast v soutěži není nikterak složitá a každý zároveň získá bonus 750 Kč, takže žádný účastník neodejde s prázdnou!

Poslední obdobné soutěže na stejném webu se v předvánočním období zúčastnilo pouze 15 hráčů, takže každý z nich měl opravdu velkou šanci na zisk hlavní výhry. I tehdy byla hlavní cenou elektronika dle vlastního výběru v hodnotě 10.000 Kč a štěstí se usmálo na paní Petru z Lanškrouna, která si pod vánoční stromeček vybrala kondenzační sušičku. Jakou výhru v hodnotě 10.000 Kč byste zvolila vy? Novou lednici či televizi? Nebo by se hodil nový mobilní telefon? 

bonusové hry Betareny










Takto můžete získat sušičku nebo jakoukoliv jinou elektroniku v hodnotě 10 000 Kč!

Hned na úvod je třeba uvést, že účast v soutěži je podmíněna vytvořením online účtu v sázkové kanceláři Fortuna. Následně je třeba vložit na tento účet alespoň 150 Kč a vsadit tu částku na libovolný sportovní zápas. Nemusíte se ovšem bát, že o tuto částku přijdete. Naopak, tato drobná investice se bohatě vyplatí. Po uzavření sázky získáte od Fortuny bonus ve výši 750 Kč, který můžete vybrat. Vyděláte tedy 600 Kč a ještě k tomu máte uzavřenou sázku, která může být výherní a přinést další peníze … a navíc budete zařazena do již zmiňovaného slosování o elektroniku v hodnotě 10 000 Kč.

Podrobné informace o soutěži a přihlášení

najdete přímo na stránce soutěže zde!


Ani pokud nemáte se sázením žádné zkušenosti, tak není třeba se obávat nějakých složitostí, například nákup Bitcoinu je mnohem komplikovanější :-)

Online účet ve Fortuně vytvoříte snadno z počítače nebo mobilu za pár minut. Stačí vyplnit jednoduchý formulář s údaji jako je jméno a datum narození. Stejně tak provedení vkladu a uzavření sázky je otázkou několika kliknutí na webu a to samé platí i o následném výběru peněz. Pokud si přesto nebudete vědět rady, tak můžete navštívit tuto školu sázení, kde vám krok po kroku vše zřetelně a jasně vysvětlí!

Na závěr pro Vás máme ještě jeden tip. Vsadit si můžete třeba na vítězství Petry Kvitové na právě probíhajícím Australian Open. A jestli snad náhodou věříte na sílu hvězd a vesmírných těles, tak se před uzavření sázky podívejte na svůj horoskop a zjistěte, jakou máte daný den šanci na výhru. Úspěch bude téměř zaručen :-)




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !