Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Získejte dodatečnou slevu ke každému nákupu

1. 02. 2015 | Finance
-Komerční sdělení-

V dnešní době je nakupování na internetu již běžné a téměř každý alespoň jednou do roka online objednávku provede. Výhody jsou celkem jasné – pohodlí a úspora času i peněz. A právě k dosažení nejvýhodnější ceny jistě spousta z Vás využívá porovnávače cen, my však dnes pro Vás máme tip na to, jak získat ještě lepší cenu a není to nic složitého.

Znáte slevové kódy?

Nemyslím teď kupóny do kamenných obchodů, fastfoodů a podobně. Mám na mysli slevové kupóny, které můžete využít v internetových obchodech. Možná jste si všimli, že v nákupním košíku bývá často kolonka určená ke vložení slevového kupónu či kódu. A právě zde můžete kupóny aktivovat. Sleva na Váš nákup může být různá, při koupi elektroniky to jsou zpravidla jednotky procent, ale třeba při objednávce oblečení nebo spodního prádla může sleva dosáhnout i 25 %. Slevové kupóny se dají na internetu celkem lehce nalézt, ale nejjednodušší cestou, jak je využít webu, který je shormažďuje.

Získejte dodatečnou slevu ke každému nákupuNapříklad na webu Kuponer.cz naleznete aktuální slevové kódy a tipy na výhodné akce v eshopech zdarma. Na Kuponeru si stačí jen vybrat ze všech nabízených obchodů, zjistit, který z prezentovaných kupónů bude pro Vás nejvýhodnější a jedním kliknutím kupón zkopírovat. Při potvrzování objednávky pouze vložíte pomocí kláves CTRL a V zkopírovaný kód do vyznačeného políčka. Proč tedy neušetřit?

Téměř všechny velké eshopy slevové kupóny ke své propagaci a reklamě využívají, což je pro nás, pro zákazníky, skvělé. Slevu můžete tímto způsobem uplatnit třeba v internetových nákupních centrech, jako je Kasa.cz nebo Mall.cz, ale i v obchodě s módou Zoot.cz. Využít můžete také slevový kupóny na Tescomu.

Se slevovým kupónem určitě nezískáte tak výraznou slevu, jako ze slevových serverů, ale můžete ji zase uplatnit téměř na jakékoliv zboží. Nechcete-li, aby vám nějaká výhodná nabídka unikla, máte také možnost se přihlásit k odběru nových akcí emailem. Příště, než se rozhodnete k nákupu, zkuste se podívat, zda to nemůže být se slevovým kupónem ještě levnější.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
O něco více slev je na serveru http://slevovykupon.net/
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles