Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Život a doba soudce A.K. – 1. díl - Osamělost

1. 09. 2014 | Televizní tipy
První kauza soudce Adama Klose - a hned taková, na kterou žádný soudce jen tak nezapomene. Premiéra nového televizního seriálu ze soudního prostředí.

Hned první kauza mladého soudce Adama Klose patří k těm nejtěžším a nejbolestnějším. Kdo bude pečovat o tříletou dívenku v 1. dílu seriálu Život a doba soudce A.K.? Sebestředný otec, neštítící se ničeho, ani té největší hlouposti, či slabá, neurotická matka? Dohodnout se nedokáží a tak tedy, jak je v moderní společnosti zvykem, naloží své problémy a trápení na bedra soudce.

Život a doba soudce A.K. – 1. díl - OsamělostAle ani sám Adam Klos v 1. dílu seriálu Život a doba soudce A.K. není ve zrovna jednoduché situaci. Rozchod s dlouholetou partnerkou, pocit vyhoření, potřeba psychologické pomoci, aby se bezútěšná životní chvíle měla šanci proměnit v cosi nového, skutečného, živého. Hledá pravdu ve svém soudním případu, jak mu káže profese, ale hledá ji i sám v sobě o sobě samém, a pořádně hluboko.

Rodiče, oba vysoce postavení právníci, mu nemohou pomoci. Je spíše introvert, jeho problémy jsou ukryty příliš hluboko, a odborná pomoc psycholožky teprve začíná. A navíc se v jeho životě objevuje podivný anonymní e-mail, který nejasně vyhrožuje a který se, což zatím netuší, bude vracet. Zkrátka, má toho v té chvíli na sobě dost, aby ho rozbolela hlava i duše – ale není to nic proti tomu, jaké kruté překvapení mu připraví zdánlivě banální kauza péče o dítě, kterou soudí.

V 1. dílu seriálu Život a doba soudce A.K. hrají: D. Švehlík, D. Kolářová, J. Bartoška, J. Budař, M. Daniel. Z. Norisová, J. Čvančarová a další. Scénář Z. Zapletal. Kamera P. Koblovský. Režie: R. Sedláček, B. Sláma a R. Špaček (Premiéra)

1. díl seriálu Život a doba soudce A.K. můžete sledovat 1.9. 2014 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Černá



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Život a doba soudce A.K. – 1. díl - Osamělost:

Život a doba soudce A.K. – 1. díl - Osamělost
Život a doba soudce A.K. – 1. díl - Osamělost
Život a doba soudce A.K. – 1. díl - Osamělost
Život a doba soudce A.K. – 1. díl - Osamělost
Život a doba soudce A.K. – 1. díl - Osamělost
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles