Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Život a doba soudce A.K. 2 - Pirát

13. 11. 2017 | Televizní tipy
„Jak to jedeš, ty…“ Premiéra další řady televizního seriálu ze soudního prostředí. V seriálu Život a doba soudce A.K. 2 – Pirát hrají: D. Švehlík, D. Kolářová, M. Daniel, D. Byrtusová, P. Stach, J. Plesl, M. Mejzlík, G. Filippi a další. Scénář M. Zapletal. Kamera J. Šuster. Režie R. Sedláček.

Bohatý podnikatel, majitel velké firmy. Člověk zkušený, rozhodný, a také dost arogantní, přesvědčený o tom, že ví, jak se jeho svět pohybuje a jak ho lze řídit. Ale také je to člověk s velkou odpovědností, přetížený a ve stresu. V jedné chvíli podlehne emocím a vytlačí ze silnice dodávku plnou stavebních dělníků.

Naštvali ho svou jízdou, tak je prostě a jednoduše odklidil ze silnice. Nehoda, těžká zranění, on sám ujel. Ví, že je to malér, ale má na skvělého právníka, věří, že jeho nemohou dostat, on přece ví, jak na to. Dostává se před soud, kterému předsedá soudce Adam Klos. Bohatý, mocný, bezohledný muž proti skupince pobitých stavebních dělníků.

Život a doba soudce A.K. 2 - PirátObhajoba je v seriálu Život a doba soudce A.K. 2 – Pirát skvělá, účinně využívá každou štěrbinu v důkazech. Dělá možné i nemožné, aby svého mandanta obhájila, a on sám stále věří, že ho nemohou dostat, jeho přece ne! Adam se nenechává odpudit jeho arogancí a pečlivě hledá důvody toho, co se stalo.

Není to zase tak jednoduché, argumenty pro vinu i proti ní mají obě strany. Ale ten inteligentní, zralý a zkušený člověk přece musel vědět, co svým činem může způsobit.

A Adam ze seriálu Život a doba soudce A.K. 2 - Pirát, jako miliony jiných řidičů, vozí v autě své dítě... Ale probíhající proces není jedinou Adamovou starostí, je tu i matka, přítel Igor, a také materiály z procesu s obviněným policistou, které předal vrchnímu státnímu zástupci. Jaký bude jejich osud?

Život a doba soudce A.K. 2 – Pirát můžete sledovat 13. 11. 2017 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Život a doba soudce A.K. 2 - Pirát:

Život a doba soudce A.K. 2 - Pirát
Život a doba soudce A.K. 2 - Pirát
Život a doba soudce A.K. 2 - Pirát
Život a doba soudce A.K. 2 - Pirát
Život a doba soudce A.K. 2 - Pirát
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !