Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Život je pes - Máme psa

7. 06. 2015 | Televizní tipy
Čtyřnozí hrdinové, kteří dokáží neskutečné věci. Prošli tvrdým výcvikem a teď mohou pomáhat. Díky nim si jejich majitelé realizují vlastní sny a cíle. Dokumentární seriál o asistenčních a vodicích psech, jejich trenérech i majitelích je tu s dílem Život je pes - Máme psa.

Dokumentární seriál z prostředí asistenčních a vodicích psů, jejich trenérů i majitelů. Klára z pořadu Život je pes - Máme psa je na kontrole se svýma očima, její stav je sice stabilizovaný, ale naděje na zlepšení se zatím nerýsuje. Z organizace Helppes dostává informaci, že pro ni mají psa, jehož testy dopadly dobře, takže může začít výcvik.

Život je pes - Máme psaPro Kláru to znamená rovněž novou výzvu, musí se naučit na umělém psím trenažéru pohybovat se se psem po městě. Skrze Jirku z pořadu Život je pes - Máme psa poznáváme jeho blízké i zaměstnání a hlavně na sportovním zápase zjišťujeme, že ragby kvadruplegiků je docela brutální sport.

Vrcholí příprava jeho týmu na mistrovství světa v Belgii. Se svým psem trénuje také Bára, zároveň se chce naučit plavat, protože vodu má ráda. Klára se v centru Helppes poprvé setkává s Messim. Najdou k sobě vztah?

Život je pes - Máme psa můžete sledovat 7. 6. 2015 od 17,55 hodin na ČT2!



Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Život je pes - Máme psa:

Život je pes - Máme psa
Život je pes - Máme psa
Život je pes - Máme psa
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !