Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Život je pes - Máme psa

7. 06. 2015 | Televizní tipy
Čtyřnozí hrdinové, kteří dokáží neskutečné věci. Prošli tvrdým výcvikem a teď mohou pomáhat. Díky nim si jejich majitelé realizují vlastní sny a cíle. Dokumentární seriál o asistenčních a vodicích psech, jejich trenérech i majitelích je tu s dílem Život je pes - Máme psa.

Dokumentární seriál z prostředí asistenčních a vodicích psů, jejich trenérů i majitelů. Klára z pořadu Život je pes - Máme psa je na kontrole se svýma očima, její stav je sice stabilizovaný, ale naděje na zlepšení se zatím nerýsuje. Z organizace Helppes dostává informaci, že pro ni mají psa, jehož testy dopadly dobře, takže může začít výcvik.

Život je pes - Máme psaPro Kláru to znamená rovněž novou výzvu, musí se naučit na umělém psím trenažéru pohybovat se se psem po městě. Skrze Jirku z pořadu Život je pes - Máme psa poznáváme jeho blízké i zaměstnání a hlavně na sportovním zápase zjišťujeme, že ragby kvadruplegiků je docela brutální sport.

Vrcholí příprava jeho týmu na mistrovství světa v Belgii. Se svým psem trénuje také Bára, zároveň se chce naučit plavat, protože vodu má ráda. Klára se v centru Helppes poprvé setkává s Messim. Najdou k sobě vztah?

Život je pes - Máme psa můžete sledovat 7. 6. 2015 od 17,55 hodin na ČT2!



Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Život je pes - Máme psa:

Život je pes - Máme psa
Život je pes - Máme psa
Život je pes - Máme psa
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles