Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Život je pes - Trénink

14. 06. 2015 | Televizní tipy
Čtyřnozí hrdinové, kteří dokáží neskutečné věci. Prošli tvrdým výcvikem a teď mohou pomáhat. Díky nim si jejich majitelé realizují vlastní sny a cíle. Dokumentární seriál o asistenčních a vodicích psech, jejich trenérech i majitelích je tu s dílem Život je pes – Trénink.

Dokumentární seriál z prostředí asistenčních a vodicích psů, jejich trenérů i majitelů. Vedoucí centra Helppes – Zuzana – vysvětluje, co všechno obnáší výcvik vodicích a asistenčních psů, co vše musí čtyřnozí parťáci zvládnout, aby mohli pomáhat hendikepovaným lidem.

Život je pes - TréninkPráci se zvířaty pro tuto organizaci obětovala prakticky celý svůj život. Báru z pořadu Život je pes – Trénink sledujeme ve škole i během zimních příprav se psem na mistrovství. Barunka, Marie, Jirka i Klára se svými rodinami se všichni potkávají na vánoční besídce v centru Helppes.

Bára si užívá zimy i přesto, že je na vozíku, jezdí s mámou a bráchou dokonce lyžovat.

S jarem přichází i vytoužené republikové Mistrovství ve výkonu asistenčních a vodících psů. Bára i Marie z pořadu Život je pes – Trénink se svými psy ve svých kategoriích nakonec zazáří. Messie zatím na svou šanci ještě musí čekat, ale jeho trénink se již blíží k závěru.

Život je pes – Trénink můžete sledovat 14. 6. 2015 od 17,55 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !