Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zkrášlete se před létem jednoduše a z pohodlí domova

28. 05. 2015 | Krása
Venku se začíná rapidně oteplovat a i přesto, že vám to možná přijde ještě daleko, tak léto je skoro za dveřmi. Všechny už se těšíme na to, až oblékneme šaty, sandálky a budeme si užívat horkých letních dnů. S tím vším je ale spojená i péče o náš zevnějšek a tělo. Proto jsme pro vás připravili několik „procedur“, které byste měla před létem rozhodně podstoupit. A pozor. Za péči o sebe nemusíte nutně utratit majlant. Tak vzhůru do toho.

Chloupky v létě? Tabu

S příchodem léta se téměř každá žena snaží udělat vše pro to, aby vypadala co nejlépe do plavek. S tím ale nesouvisí pouze proces hubnutí, ale především i vzhled pokožky, který by měl být obzvláště v letních měsících hladký a bez známky nežádoucích chloupků. Buďte za hrdinku a sáhněte po epilátoru, který odstraní váš chloupek i kořínkem. Od nevzhledného ochlupení budete mít alespoň na několik týdnů pokoj a zamezíte tak rychlému růstu nových chloupků. Tato metoda může být pro některé z nás malinko nepříjemná a bolestivá, ale na rozdíl od klasického holení nehrozí bolestivé říznutí, které se bude nějakou dobu hojit.

Zkrášlete se před létem jednoduše a z pohodlí domovaPryč se starou kůží

Perfektně upravená chodidla by měla být samozřejmostí po celý rok. Pokud však pedikúru náhodou podceníte v zimě, není to takový trapas jako v létě, kdy téměř pravidelně nosíme otevřenou obuv. Řada žen se důkladně stará o své ruce, ale nohy potom odflákne. Neutrhněte si ostudu oprýskaným lakem nebo ztvrdlými patami a věnujte potřebnou péči také chodidlům. Dobrou pedikúru si můžete udělat i z pohodlí domova a nemusíte k tomu pokaždé absolvovat návštěvu kosmetického salonu. Výborné jsou například nejrůznější elektrické strojky na baterky. Pomůžou odstranit ztvrdlou kůži na chodidlech nejenom účinně, ale také velmi rychle. Pak už jen stačí na nohy nanést krém, precizně nalakovat nehty výrazným a krásným lakem a vyrazit do světa.

Pomeranč se dnes nenosí

Celulitida je v období před létem diskutované téma číslo jedna. A nebudeme si nic nalhávat. Potýká se s ní snad každá z nás. A opravdu nezáleží na tom, zda jsme hubené jako proutek, nebo bojujeme s nadváhou. Příčinou jejího vzniku je mnohdy nesprávná životospráva, kdy se tělo zanáší toxiny a trpí nedostatkem minerálů a vitamínů. Špatnou zprávou je, že zbavit se ji nadobro nelze, ale její projevy můžeme výrazně zmírnit.

Náš tip:
Místa „postižená“ celulitidou každý den alespoň 5 minut masírujte speciálním masážním strojkem. Pokožku tím krásně prokrvíte a vrátíte zpět do pohybu lymfatický systém. K tomu ještě na seznam přidejte dostatečný pitný režim a pohyb, ideální jsou dřepy. Pokud budete mít motivaci a pevnou vůli, výsledky uvidíte brzy.

Připravte vaši pleť na sluneční paprsky

Pleť je po zimě a neustále se měnících se teplotních změnách často namáhaná a vysušená. Proto vyžaduje mnohem intenzivnější péči. Myslíte si, že tu vám mohou dopřát jen v profesionálním kosmetickém salonu? To je omyl. Dnes už není nic nemožné. K péči o pleť jsou k dostání speciální přístroje, které zvládnou hned několik funkcí najednou a vy si tak můžete udělat kosmetický salon doma v obýváku. Jedná se o obličejovou saunu, za pomoci které bude mít váš obličej svěží a krásný vzhled. Tento geniální přístroj vyhlazuje vrásky, linie vašeho obličeje, tukové polštářky a povzbuzuje a formuje kontury obličeje. V multifunkční obličejové sauně najdete i nástavec se zastřihovačem chloupků a nástavec pro ohýbání řas.
 
Zdroj, foto: Euronics


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zkrášlete se před létem jednoduše a z pohodlí domova:

Zkrášlete se před létem jednoduše a z pohodlí domova
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles