Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zlaté náušnice s nádechem luxusu

28. 11. 2019 | Pro ženy
Zlaté šperky obecně patří v dnešní době k velmi žádanému zboží. Zlato už se dávno nenosí pouze ke společenským róbám a večerním šatům. Vzrůstající poptávka nutí výrobce myslet na takové provedení šperků, které je vhodné i pro každodenní nošení. Připojte se i vy k většině moderních žen, a pořiďte si například Zlaté náušnice, které užijete na mnoho příležitostí.


Proč právě zlaté náušnice?


Drtivá většina žen nosí náušnice každý den. Některé mají jedny své oblíbené, jiné jsou zvyklé náušnice střídat. Tak jako tak jsou zlaté náušnice nejvyhledávanějším typem dámského šperku. Skvěle doplňují výsledný vzhled své nositelky. Jsou také prvním šperkem, kterého si na ostatních ženách všimneme.

Ze zdravotního hlediska jsou zlaté náušnice velmi dobře snášeny, a to i maličkými dětmi. Alergii na zlato má opravdu mizivé procento lidí. Doporučujeme však pořizovat šperky z kvalitního 14-ti karátového zlata s ryzostí 585/1000. Šperky vyráběné v České republice jsou opatřeny státními puncy, na kterých si ryzost můžete jednoduše zkontrolovat.

Barva je otázkou vkusuBarva zlata je otázkou vkusu


S výběrem zlatých šperků si vždy můžete nechat poradit. Nezapomínejte však na svůj vnitřní hlas a hledejte si šperky, v kterých se cítíte dobře především vy sama. Zlaté náušnice ze žlutého zlata patří k tzv. klasice. Jsou velmi elegantní a vybírají si je především ženy s vytříbeným vkusem.

Náušnice z bílého zlata jsou stále více oblíbené u mladších žen a dívek, které jsou otevřené moderním šperkům. Bílé zlato se také perfektně hodí ke každodennímu nošení. Je tvrdší a odolnější než zlato žluté.

Dáváte-li přednost originálnějším kouskům, určitě si oblíbíte zlaté náušnice v kombinaci několika barev zlata. Bílá se žlutou je vyváženým středem mezi těmito barvami zlata. Často se používá i žluté a červené zlato pro takzvaně ručně montované náušnice.
zlaté náušnice

Nebojte se zlatých náušnic s kameny


Způsoby provedení náušnic s drahými kameny jsou v dnešní době již na vysoké úrovni. Nemusíte se tak bát vypadávání kamínků. Navíc zlaté náušnice osazené drahými kameny jsou opravdu dechberoucí. Tvarům a barvám se meze nekladou, tudíž si vybere snad i ta nejnáročnější zákaznice.

Patříte k ženám, co se drží spíše při zemi? Vyzkoušejte náušnice osazené jemnými bílými zirkony. Někdo si řekne obyčejný kamínek, ale způsob vybroušení zirkonů dokáže dodat neuvěřitelný třpyt. Vy tak budete i v jednoduchých náušnicích doslova nepřehlédnutelná.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zlaté náušnice s nádechem luxusu:

Zlaté náušnice s nádechem luxusu
Zlaté náušnice s nádechem luxusu
Zlaté náušnice s nádechem luxusu
Zlaté náušnice s nádechem luxusu
Zlaté náušnice s nádechem luxusu
Zlaté náušnice s nádechem luxusu
Zlaté náušnice s nádechem luxusu
Zlaté náušnice s nádechem luxusu
Zlaté náušnice s nádechem luxusu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !