Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zlost

16. 06. 2018 | Vaše příběhy
Chtěla bych se s vámi podělit o příběh, který se týká našeho otevřeného bazénu, který je určen pro všechny. 
Už loni mě naštvalo, že jednou kdysi v rádiu hlásili, že bazény jsou všude napuštěné. No bylo mi to divné, protože ten náš stále nebyl, i když venkovní teploměr ukazoval skoro třicet stupňů. Jenže pak jsem poslouchala dál a slyšela jsem, že jsou otevřené všechny bazény, kromě našeho města. Tak super. Najednou moderátoři se v rádiu začali smát a dělali si vtípky, že v našem městě je asi něco pozadu, nebo tady máme pořád zimu. Nebrala jsem si to osobně, to vůbec ne, spíše jsem z toho měla srandu a byla jsem ráda, že s tím vyrukovali.

Říkala jsem si, že se třeba naši provozovatelé veřejného bazénu vzchopí a letos to bude jiné. Jenže nebylo. Je po začátku června a bazén stále nic. Stále je v takovém stavu, jako byl loni, když se vypouštěl. Stále je špinavý, všude oschlé listí a trávník? Zažloutlý, místy opelichaný a někde naopak skoro prales. No už mě to úplně štve. V našich okolních městech jsou bazény napuštěné asi dva týdny, ve větších městech snad skoro měsíc a u nás stále nic.         

Nevím čím to je, přitom si každý rok stěžují, že nemají peníze, že mají malé kšefty. Já se jim ani nedivím! Vždyť všichni naši občané se jezdí koupat do okolních měst. Kdyby bazén otevřeli třeba aspoň před týdnem, tak už výdělek mají. Sice ne moc, ale něco už přeci. Navíc taky trvá, než se voda prohřeje, takže až ho u nás napustí, až se uráčí, tak bude trvat snad pět dní, než se to aspoň trochu prohřeje. Vadí mi to. Už bych se tak chtěla koupat, zaplavat si, ale místo toho jezdím jinam. Nedivte se mi. Jsem v ID, nemám peněz nazbyt a dojíždění není tak levné. Plavu celoročně kvůli kloubům, chodím na krytý bazén, jenže ten je už měsíc zavřený. Navíc slibují, že venkovní bazén vylepší. To říkají už asi šest let a stále se tam nic neděje. Jako mně by to nevadilo, nejsem náročná, ale vadí mi, že jen slibují a stále nic. Jen kecy. Hodně mi toho připomíná.

Poslední dobou jsou všude jen samé kecy v kleci a nic se neděje. Zajímalo by mě, jak je to třeba v okolních městech, třeba u vás. To samé silnice. Nestěžuji si jen na bazén, ale vlastně na všechno. Ty díry v silnicích!! Tak kam se všechny ty dotace dávají? Proč poslanci musí brát takové platy, když si ještě miliony nakradou bokem? Nic bych jim nedávala, žádný plat, stejně si nakradou, tak jim to stačí.

Není bohatství jako bohatství. Někdo zbohatne vlastními silami a poctivě, někdo ne. Někdo je prostě líný a chce všechno hned. A tak je přeci jednodušší, když si to nakrade a je to. Pak má peníze, ze všeho se vykoupí a je volný. Ach jo, kam ten svět spěje. Hlavně že kouření v hospodách zakázali. Sice nekouřím, ale tento zákon mi přijde na hlavu. Vždyť hospoda je právě od toho! Byla zřízená pro takové lidí, co se rádi napijí a zakouří si. Restaurace beru, tam je zákaz kouření super, kvůli dětem, jídlu. Do těch obyčejných hospod přeci děti nechodí, kde sedí opilci s pupkem nad pátém pivu. Tak proč by si tam nemohli zapálit? To mně přijde jako omezující. Hlavně že na uprchlíky dávají peníze. A co teprve Klokánky, kde se starají o děti. Já na Klokánka přispívám pravidelně. Je divné, že stát na kraviny má, ale na vlastní občany, hlavně opuštěné děti nemají nic! Je to ostuda! Přivandrovalci mají všechno, ale naši občané nic! Když u nás člověk nepracuje, tak je hned u všech socák, ale přivandrovalci nemusí. Ti dostávají příspěvky a je navíc o ně moc dobře postaráno. Ráda bych toho u nás tolik změnila, ale samozřejmě to nejde. Prostě si stát musí sáhnout do svědomí...

AničkaNov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Možná byste mohla vyjít ven, podívat se, jak krásně svítí sluníčko, zpívají ptáci, procházka v lese by byla taky prima, pozorovat přírodu, kytky, stromy.....hned by byla jiná nálada a snad by Vás přestalo bavit si na vše jen stěžovat a nadávat.
Obrázek uživatelky
profil
Jen tak z čiré zvědavosti. Kolik máte uprchlíků ve městě, ve kterém žijete?
Obrázek uživatelky
profil
U NÁS ŽÁDNÝ BAZÉN NENÍ,JENOM ŘEKA A TAK SI ZAPLAVU JEN NA DOVOLENÉ,Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka