Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Změň svůj život s další řadou Česko Slovenské SuperStar!

20. 10. 2010 | Novinky
Martin Chodúr, Miro Šmajda, Ben Cristovao, Aneta Langerová, Sámer Issa, Petr Bende a řada dalších mladých zpěváků se přihlásila do pěvecké soutěže Superstar a jejich život se změnil od základů. TV Nova opět s TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Začíná totiž další řada ČESKO SLOVENSKÉ SUPERSTAR! Všichni  zájemci se mohou hlásit na internetu, zajistit si tak místo v soutěži a být další mezinárodní hvězdou. První casting proběhne už za necelý měsíc v Brně.

Další ročník úspěšného pěveckého projektu ČESKO SLOVENSKÁ SUPERSTAR je tady! Mladí a nadějní zpěváci a zpěvačky mají opět jedinečnou šanci ukázat své pěvecké nadání oběma národům a přesvědčit je, že právě oni jsou adepty na vítězství.

-cesko-slovenska-superstarZabojuj, získej výhru v hodnotě 100 000 eur a změň svůj život!

Na internetových stránkách www.superstar.tv stačí vyplnit registrační formulář a své zlato v hrdle předvést na některém z castingových kol v České republice a na Slovensku. To úplně první se bude konat již za necelý měsíc.

Brno - 18. listopadu 2010
Bratislava - 9. - 10. prosince 2010
Praha - 19. - 20. prosince 2010
Košice - 9. ledna 2011


Zápolení o další titul Česko Slovenské Superstar se na obrazovkách TV Nova a TV Markíza objeví na jaře příštího roku.

Na vítěze bude opět čekat zajímavá výhra v hodnotě 100 tisíc eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí.

Jedinečnou šanci přihlásit se, předvést své pěvecké nadání, připojit se tak k hvězdám české a slovenské hudební scény a slavit úspěchy stejně jako adepti předchozích řad Superstar má i tentokrát každý ve věku od 15 do 30 let.

Zdroj: Česko slovenská SuperStar

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrá relácia
Obrázek uživatelky
profil
nesleduji, ale urcite zaver poradu si nenecham ujit
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles