Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Změna, která se nepovedla

21. 10. 2017 | Vaše příběhy
Také někdy přemýšlíte nad svým vzhledem, respektive změnou účesu? Nemyslím zkrátit konečky, nebo udělat jen melír. Myslím fakt změnu. Třeba takovou, že si necháte udělat krátký účes, i když jste odjakživa nosila vlasy dlouhé nebo delší, byť jste si je dávala do culíku. Tak takovou změnu jsem podstoupila i já.

 Měla jsem vlasy odmalička dlouhé, nechala jsem si stříhat jen konečky. Ale pak jsem se stala mámou a pohodlné pro mě tedy bylo každodenní svázání vlasů do culíku. Ale už mě to nebavilo, chtěla jsem změnu. Fakt změnu.
Věčné culíky a drdoly už mě přestaly bavit, nechala jsem si tedy ostříhat opravdu krátký účes  (vepředu patku na stranu, vzadu skoro vyholené, no, tak abych to mohla upravovat a gelovat). Nechala jsem si vlasy i nabarvit, z mé přírodní hnědé na blond.

A jak to dopadlo, ptáte se?

Katastrofálně. Výsledek dopadl úplně jinak, než jsem chtěla, vypadám na 40 (bude mi 26), mám pánský střih místo dámského, barva také nic moc a za kadeřnici jsem dala 6 stovek. Ano, čtete dobře. A co je horší? Bál se mě můj vlastní syn. Vlasy zubaté, všude schody, no hrůza. Co teď s tím, než mi vlasy zase dorostou? No, to ví Bůh.

A jaké je poučení?


Nikdy nechoďte k neznámé kadeřnici nebo k té, jež vám doporučí známí. Choďte vždy tam, kde to znáte, kde vás znají a vědí, jaký účes mají udělat. Nechoďte tedy k amatérovi. Pak vám na hlavě udělá takovouhle paseku. A ještě se plácnete přes kapsu.

Co můžete udělat dalšího? Zkuste kadeřnici, kadeřníkovi napsat, zda byste se nemohli domluvit nad vrácením alespoň částky peněz. Jinými slovy: účes reklamujte ;)

Simonek016 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Změna, která se nepovedla:

Změna, která se nepovedla
Změna, která se nepovedla
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Myslím, že by ti slušelo mikádo, vlásky zas dorostou Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nemá každý člověk vhodné vlasy. Máš zřejmě jemné vlasy, které ti zplihly. Chce to : -úsměv, nejde o žádné neštěstí. Pak nějaké tužidlo na vlasy a ty pozvednout od hlavy. Maminky by ti měla poradit, jak vlasy jemně natupírovat a bude to dobré.
Obrázek uživatelky
profil
No nevím,když píše že si nechala svoje hnědé vlasy obarvit na blond,tak ta první fotka je asi těžko po proměněSmajlíkSmajlík jsem mimo Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já to chápu tak, že na druhé fotce je ukázka toho, jak to mělo vypadat a na první je vyfocená paní po změně, jak to dopadlo ...
Obrázek uživatelky
profil
MYSLÍM SI ŽE NA TÉ DRUHÉ FOTCE JSI PERFEKTNÍ,SNAD SI TO TY
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles