Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Změna životního stylu: Nový pořad televize Prima Tlouštíci představí jedinečný koncept hubnutí

26. 02. 2020 | Televizní tipy
Každý z osmi účastníků pořadu Tlouštíci si nese do začátku natáčení jako vklad nejen velkou nadváhu, ale také silný životní příběh, se kterým se více či méně úspěšně pere. A také proto nehubne. Tým televize Prima, složený z renomovaných odborníků, nabízí trvalé vyřešení problémů. Změnou životního stylu osmi statečných se mohou diváci inspirovat premiérově vždy v 21.35, od 26.3. na televizi Prima.

Jedinečný koncept docu reality je zde. Osm statečných účastníků proměny se svěří se svým příběhem. A zjistí, že za jejich nadváhou stojí nejen nekázeň ve stravování, ale také emoční přejídání a další faktory. Ty, které ovlivňují vznik nadváhy všech.

Změna životního stylu: Nový pořad televize Prima Tlouštíci představí jedinečný koncept hubnutíCestou k vysněné postavě se musí všichni účastníci projektu Tlouštíci poprat nejen s neznámými potravinami, zdravým jídelníčkem, ale také se zdravým a pravidelným pohybem. Kromě toho si musí udělat pořádek v životě, což je problematickým spouštěčem vzniku nadváhy.

Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima, dodává: „Jsme rádi, že můžeme představit dlouhodobou radikální změnu životního stylu, která bude inspirovat diváky k tomu, aby se přidali. Během přípravy celého konceptu nám nešlo o krátkodobou změnu vizáže, ale o dlouhodobou proměnu každého z účastníků, která začíná v hlavě. Teprve pak se přesouvá do lednice a na talíř. Držím všem účastníkům palce, aby dosáhli cílů, které si stanovili na začátku natáčení. A divákům, aby jim každý den na cestě za změnou byl inspirací pro jejich vlastní životní restart.“

Nezdar, smůla ani nevyřešené vztahy se zkrátka zajíst nedají. Proto se v pořadu Tlouštíci tým odborníků snaží pomoci účastníkům s životním restartem. Společně nastaví životní styl tak, aby k recidivě obezity už nikdy nedošlo. Není důležité jíst a hýbat se zdravě s nechutí, to hlavní je přijmout zdravý životní styl jako fakt.

Jak se to všem Tlouštíkům podaří, sledujte už brzy na TV Prima!
Hned po každém dílu pořadu Tlouštíci, mohou diváci sledovat navazující pořad Tlouštíci Extra, ve kterém se budou diváci moci seznámit s trendy ve zdravém životním stylu, dostanou přesné návody na dlouhodobé snižování váhy, ale také se dozvědí, kterým mýtům by rozhodně pozornost věnovat neměli. V každém dílu pořadu Tlouštíci Extra budou řešeny právě ty problémy, které zajímaly a trápily účastníka hlavní epizody pořadu Tlouštíci. 

Změnou životního stylu osmi statečných se mohou diváci inspirovat premiérově vždy v 21.35, od 26.3. na televizi Prima.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !