Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zmenšovací podprsenky jsou velkým hitem!

15. 08. 2011 | Trendy
Prodávat spodní prádlo je zajímavé zaměstnání, které přináší radost nejen nám, ale i spokojeným zákaznicím. Nová dobře padnoucí podprsenka nejen vylepší jejich vzhled, ale postupně dojde i ke zlepšení zdravotních problémů nejen se zády, zvláště když je žena či dívka obdařena velkými a těžkými ňadry.  Z toho důvodu vás dnes seznámíme s funkcí a účelem zmenšovacích podprsenek.

Velikost prsou se ženě po celý její život mění, má na to vliv těhotenství, kojení, zvýšení či snížení váhy, věk i genetické dispozice. Proto se velmi často stává, že k nám do prodejny přijde zákaznice a chce změřit svoji současnou velikost prsou a poradit se správným typem a střihem podprsenky

Teď Vám prozradím malé, ale důležité tajemství!


zmenšovací podprsenkaProdavačky podprsenek mají k tomuto účelu speciální metry (na způsob krejčovských), z kterých lze přímo vyčíst velikost podprsenky. Nevěříte, že je to možné? Je to tím, že nejdříve běžným způsobem změří obvod těla pod prsy po výdechu a potom se změří obvod přes prsa. V tu chvíli se prodavačka podívá na rub speciálního metru a dozví se tam tu Vaši správnou velikost. Je to ovšem pouze velikost orientační, neboť bez zkoušení v kabince, není možné správnou velikost určit.

Zákaznice jsou potom překvapeny, že už nemají svoje “béčka“ nebo „céčka“, ale že už by měly nosit podprsenku ve velikosti D, E či dokonce F i více.
Pro tyto velikosti jsou právě určeny zmenšovací podprsenky, které mají za úkol opticky zmenšit poprsí o jednu až dvě velikosti. A v čem je ten zázrak? Je to ve speciálním střihu podprsenek s vysokým středem, který váhu prsou rozloží. Důležitým pomocníkem jsou také speciální širší ramínka. Prsa tím opticky zmenší bez jakéhokoliv pocitu těsnosti či nepohodlí. Takové kvalitní podprsenky mívají pružné kostice s teleskopickým efektem na koncích.

Co je však pro ženy nejdůležitější?


zmenšovací podprsenkaSprávný typ, střih a velikost podprsenky má vliv na dvě pro ženy mimořádně důležité oblasti a to je krása a zdraví. Správně zvolená podprsenka pomůže dotvarovat a zpevnit postavu a většina žen a dívek, které odcházejí z prodejny se zmenšovací podprsenkou na svém těle, odchází z prodejny štíhlejší. A nezapomeňte, že pokud často trpíte bolestmi zad a hlavy může dojít ke zlepšení zdravotního stavu a zmenšení Vašich potíží.

Na trhu je nespočet variant střihů zmenšovacích podprsenek, pro větší velikost prsů doporučujeme podprsenky zmenšovací s kosticemi a speciálními širšími ramínky. Největší zájem je nyní o zmenšovací podprsenky hladkého střihu, ale vyrábí se také zmenšovací podprsenky krajkové či z vyšívaného tylu, neboť každá žena chce být krásná. Tyto podprsenky můžete prát v pračce, vložte ji ale do pracího sáčku a zvolte program pro jemné prádlo.

 

Vyzkoušejte naši KALKULAČKU

a zjistěte, zda nosíte správnou velikost vaší podprsenky





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !