Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Znamení koně - Koňské království

18. 02. 2011 | Televizní tipy

Znamení koně (2/13)


Koňské království


Dáša Horová najde ve stáji, v místě, kde zemřel její muž, léky, které neměl předepsané. Lékař jí potvrdí, že tento druh medikace by mohl Jana Horu i usmrtit. Tím utvrdí Dášu v podezření, že Jana někdo zabil.


David Hora najde v Praze svůj byt naprosto zdemolovaný. Je to první varování vymahačů dluhů. Navíc se v bytě schovává i Davidova dcera Adéla, která za ním utekla od matky. Nechce totiž odletět s matkou a jejím novým manželem do Bruselu. Davidovi volá Dáša - jeho otec zemřel. David odváží Adélu z nebezpečné Prahy na Slunečnou horu.


Na pohřbu se odehraje incident mezi Bety Dominikovou a Dášou. Bety se obrovskou kyticí totiž jednoznačně přihlásí ke svému vztahu k Janovi, což Dáša bere jako provokaci. Navíc vyjde najevo, že Jan Hora si vzal bez vědomí své manželky v bance úvěr na koupi krásného plnokrevníka Montyho. Farma ovšem nemá na splátky.


Davidovi a Lukášovi, který je druhým synem Hory z manželství s Dášou, připadne po otci dědictví. Farma, pozemky, koně. Nevlastní bratři se za zády Dáši dohodnou a jdou své podíly prodat konkurenčnímu Kalinovi…

Třináctidílný seriál Znamení koně napsali scenáristé Roman Kopřivík a Marcela Kopecká pod vedením dramaturgyně Magdalény Turnovské. V hlavních rolích se v režii Milana Cieslara představí Richard Krajčo, Vilma Cibulková, Jiří Mádl, Tereza Voříšková, Igor Bareš, Bolek Polívka, Vanda Károlyi, Valérie Zawadská, Oldřich Navrátil, Karel Dobrý a Jan Novotný.

Seriál připravilo Centrum dramatické tvorby brněnského studia České televize v koprodukci se zlínskými Filmovými ateliéry s.r.o.

 

Vysílání: 18.2., 20.00 hod., ČT1

 


 

Zdroj: Česká televize

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Znamení koně - Koňské království:

Znamení koně - Koňské království
Znamení koně - Koňské království
Znamení koně - Koňské království
Znamení koně - Koňské království
Znamení koně - Koňské království
Znamení koně - Koňské království
Znamení koně - Koňské království
Znamení koně - Koňské království
Znamení koně - Koňské království
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !