Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Znáte tajemnství krásy? Jmenuje se kolagen

9. 02. 2019 | Krása
-Komerční sdělení-

Bez ohledu na to, kolik nám je a co děláme, všechny chceme zůstat krásné a mladé. Když víte, co vaše pleť potřebuje, můžete toho dosáhnout.

Znáte ten pocit, když se lidé dozví váš věk a překvapeně poznamenají, že by vám hádali méně? Časem si na to zvyknete a berete to jako samozřejmost. Ovšem jen do té doby, dokud na váš věk přestanou reagovat. Marně čekáte na udivené “Vážně?” a obdivné “Řekla bych ti o 6 let míň.” Nechápete to. Vždyť jíte zdravě, sportujete, denně vypijete 2 litry vody a před sluncem se vždy chráníte.

Krása je jako dům, také musíte najít základní stavební jednotku, na níž budete stavět. V případě péče o pleť, vlasy, nehty a klouby vsaďte na kolagen. Přečtěte si, jak vás tato zázračná bílkovina udrží ve formě.

Innca CollagenLidské tělo a kolagen


Lidské tělo však od 25. roku života postupně ztrácí schopnost kolagen tvořit a po 40. roce ho už netvoří téměř vůbec. Postupný úbytek kolagenu vede ke zhoršení stavu kostí, a projevuje se mimo jiné oslabením svalstva, snížením tření uvnitř kloubů, až různými degeneracemi. Pro zachování celkového zdraví, zdravých kloubů a pružné pokožky bez viditelných vrásek je proto důležité jeho doplňování pravidelným vnitřním užíváním.

"Syntéza kolagenu s postupujícím věkem klesá. Obdobně syntéza elastinu, což je také jedna z hlavních součástí našich cév, kloubů a kůže, je nejvyšší v dorostovém věku okolo patnáctého roku života. Pak už je vidět, že vrchol padá a dochází k degradaci a stárnutí. Existuje taková poučka, že dostatek kolagenu znamená zdraví jedince," říká ortoped Vladimír Holoubek. Kolagen dnes naleznete v mnoha kosmetických přípravcích. Nejlepší je dodat jej tělu zevnitř, ideálně v takové formě, která je mu nejbližší.

"Kolagen je třeba konzumovat v jakékoliv věkové kategorii. Kolagen se nám projevuje v krásné tváři. Ale abyste si takovou krásnou tvář zachovali a nedošlo k rychlé degradaci kolagenu, což se projevuje zhoršenou kvalitou kůže, nehtů, vlasů, i zhoršenou kvalitou nervově-svalové tkáně, je třeba kolagen tělu dodávat. Kolagen je potřebný v každém věku," dodává Holoubek.



Není kolagen jako kolagen


Jak si vybrat ten správný? Poradíme vám. Jistě, ani kvalitním krémem určitě nic nezkazíte a pleti dodáte mnoho prospěšných živin. Ale kolagen si nejúčinněji doplníte jeho pitím. Aby se vstřebal a účinkoval tak, jak má, musí být živý, tedy "bio-aktivní", jenž je nejvíce podobný lidskému kolagenu a naše tělo s ním dokáže pracovat jako s vlastním. Ten se zatím vyrábí výhradně ve formě prášku, který se jednoduše rozpustí a vypije. Stejně důležitý je i jeho původ (ideálně mořský), množství v denní dávce a samozřejmě jeho kvalita. Investovat do prémiového produktu se v tomto případě skutečně vyplatí.

Inca Collagen má vysoký obsah kolagenu, až 3000 mg v jedné denní dávce. Tělo s ním zachází stejně, jako by si ho vyrobilo samo, distribuuje ho po těle a využívá podle své aktuální potřeby. Inca Collagen je unikátní i formou prášku, který se rozpouští ve vodě a pije, protože právě tato konzistence je jedinou, při níž zůstane zachována bio-aktivita kolagenu. Jeho užíváním udržíme tělo zdravé a krásné mnohem déle, než příroda naplánovala. Některé projevy nedostatku kolagenu může Inca Collagen i zcela zvrátit. Tedy s nadsázkou lze říci, že krásu a zdraví koupit lze.
Inca Collagen



























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !