Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Znáte tajemství řasy chlorelly? Pomáhá připravit tělo na miminko

27. 02. 2013 | Těhotenství
Přes 15 procent českých párů má potíže s početím dítěte. A podle odborníků jich celosvětově přibývá. Světová zdravotnická organizace v této souvislosti upozorňuje na škodlivé vlivy současného životního stylu na zdraví člověka, na jeho plodnost.

Znečištěné prostředí, stres, alkohol, cigarety i léky patří k rizikovým faktorům. Čím dál častěji se proto hovoří o nutnosti prevence neplodnosti. Týká se žen i mužů a spočívá jak v důsledné léčbě zánětů či infekcí, tak ve správné životosprávě. Pomocníkem na této cestě mohou být i zelené potraviny.

Třeba sladkovodní řasa chlorella pyrenoidosa svým unikátním složením příznivě ovlivňuje řadu procesů v lidském organismu. Od výživy přes imunitu až k celkové očistě organismu.

Znáte tajemství řasy chlorelly? Pomáhá připravit tělo na miminko„Dlouhodobá praxe mě přesvědčila, že zelené potraviny významně zvyšují naději na otěhotnění a přirozený porod zdravého miminka,“ říká Bob Dvořák, odborný poradce. „Dobře vyživovaný silný organismus, ženský i mužský, který se účinně zbavuje nežádoucích odpadních látek, má výrazně lepší prognózu na zdravý a plodný život s dostatkem energie,“ doplňuje.

Zelené potraviny harmonizují fyzický a psychický stav organismu. Přispívají k úpravě hormonálních funkcí a protizánětlivým působením také k likvidaci zánětů v těle, včetně pohlavních orgánů. Antioxidační účinek navíc chrání vznikající vajíčko a přispívá k jeho zdravému vývoji.   

Co má chlorella navíc?

Jednobuněčná sladkovodní řasa chlorella pyrenoidosa má ze všech rostlin nejvyšší koncentraci zeleného barviva chlorofylu. Tato zelená krev rostlin v kombinaci s přítomným železem velmi prospívá při chudokrevnosti, kterou obzvlášť v těhotenství trpí řada žen. U mužů zase chlorofyl podle výzkumů podporuje zvýšení počtu spermií. Vedle toho má chlorofyl mimořádný detoxikační efekt – čistí střeva, játra i krev. Zmírňuje tělesné pachy a pomáhá s hojením ran. Řasa obsahuje i unikátní růstový faktor CGF – komplex vysoce účinných látek s blahodárným vlivem na organismus. CGF podporuje regeneraci, hojení tkání a růst tělu vlastních buněk. Chlorella pyrenoidosa čistí trávicí ústrojí, upravuje funkci střev a chrání střevní mikroflóru. Nabízí i komplexní výživu - kompletní bílkoviny, všechny vitaminy B, vitamin C a E, minerály, aminokyseliny důležité pro funkci mozku i nukleové kyseliny, jejichž nedostatek vede k předčasnému stárnutí organismu a k oslabení imunity. Mastné kyseliny v chlorelle pomáhají snižovat hladinu cholesterolu.  

„Chlorella pyrenoidosa pomáhá jako aktivní antioxidant efektivně odbourávat nežádoucí toxické látky a hlavně nebezpečné volné radikály. Poutá je na sebe a přirozenými cestami je odvádí z těla pryč. Zároveň organismu dodává to, co v naší stravě často chybí,“
vysvětluje odborný poradce.

Zpět k miminkům

Chlorella pyrenoidosa obsahuje aminokyselinu arginin, která je důležitá pro reprodukční zdraví. Obsahuje ji jak samotné mužské sperma, tak často i preparáty na podporu potence. Vitamin B8 (kyselina listová) je nezbytný v těhotenství a také pro kvalitní krvetvorbu. Mangan prospívá správnému metabolismu a hormonální rovnováze, vápník a fosfor jsou potřeba pro výstavbu a pevnost zubů a kostí, které zvláště v těhotenství trpí. Užívání chlorelly je velmi vhodné pro ženy trpící zácpou. Obzvlášť pro ty, které se připravují na těhotenství nebo již kojí. U toxinů, které v důsledku zácpy neodcházejí z těla a hromadí se v tkáních, totiž hrozí, že se jich tělo bude zbavovat mateřským mlékem. Chlorella však pomůže vyloučit tyto jedy stolicí.    



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ja som nič nebrala počas tehulkovania.
Obrázek uživatelky
profil
také užívám....ale jen tak,né kvůli otěhotnění,jen pro své zdraví
Obrázek uživatelky
profil
taky jí používám ,chlorela se dá koupit i v lékárně
Obrázek uživatelky
profil
Kde se to dá sehnat???
Obrázek uživatelky
profil
jojo, je super, můžu doporučit, ale jen tu kvalitní! A společně s mladým ječmenem je to fakt úžasný a nemíte brát chemický prášky.

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles