Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zombíci... První hryznutí!

29. 01. 2015 | Knižní tipy
Název knihy: Zombíci...
Podtitul: První hryznutí!
Autor: Frencl Ondřej
Nakladatelství: Grada
Rozměry: 160 ×230 mm
Datum vydání: 9.01.2015
Počet stran: 116
Cena: 199 Kč

Poslední věc , kterou byste měli v případě invaze zombíků udělat, je jít ven a hrát si na hrdiny. Jenže co když tam venku je někdo, kdo za ten risk stojí? Franta musí na vlastní kůži projít celým zamořeným městem, aby zachránil Šárku, dívku svého srdce. Naštěstí má plnou hlavu nápadů a více méně ochotné kamarády, kteří mu pomůžou bezpečně projít každým nebezpečím.


Zombíci... První hryznutí!Jenže Šárka na nic nečeká a spolu se dvěma kamarádkami, malým bráškou a jeho psem vyrazí na vlastní záchrannou akci. Otázka je, zda se vůbec najdou, a pokud ano, dostanou se k sobě včas? Zábavný komiks s originální zápletkou i provedením vás vtáhne do děje a opravdu velmi vás pobaví.

O autorovi knihy Zombíci...


Ondřej Frencl se věnuje výtvarné tvorbě již od dětských let. Během nich se dopracoval od prvních čmáranců po zdech až ke své první komiksové knížce, kterou právě držíte v ruce. Autor ve své tvorbě pracuje především s hororovými a dobrodružnými náměty, které ale balí do humorného kabátu a dává jim tak svůj nezaměnitelný rukopis. Kromě této knihy má autor na kontě již několik komiksových stripů, konkrétně to je zejména Zombík. Mezi další stripy patří Roboťáci, pojednávající o životě montážních robotů, a také Lenochod Eda.


Tuto knihu Zombíci... První hryznutí! koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !