Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zpátky do školních lavic aneb jděte s dobou a pořiďte svým ratolestem chytré pomůcky do školy

3. 09. 2015 | Zajímavosti
Letní prázdniny nejsou u konce a rodiče řeší nástup svých dětí do školy. S příchodem nového školního roku jsou však spojeny i určité povinnosti, jednou z nich je nákup školních potřeb. Chcete vaše dítě v novém školním roce namotivovat a pořídit mu zároveň něco, co mu usnadní práci? Pomozte dětem, aby se do školy mohly těšit a všechno jim šlo díky tomu mnohem snáz. Přinášíme vám několik tipů pro inspiraci.

Chytrá elektronika má zelenou

Jestliže chcete svému dítěti udělat radost a zároveň mu pořídit užitečnou věc do školy, zvolte malý notebook. Nosit s sebou notebook do školy a používat ho při výuce už dávno není tabu. Právě naopak. Notebook je dnes považován ze jednu z nejrozšířenějších pomůcek při studiu. Studenti si na něm bez problémů mohou číst učební texty. Skvěle se ale také hodí pro přípravu různých školních projektů, psaní seminární prací apod. Výhodou malých notebooků není pouze jejich dobrá přenositelnost a příznivá cena, ale především to, že se chová jako klasický notebook. Lze tak na něm spustit řadu školních aplikací a programů.

Zpátky do školních lavicTablety neslouží pouze na hraní

Do škol pronikají kromě počítačů také další zařízení, tablety. Školy je postupně zavádějí do svých výukových programů. Díky tabletům mohou být hodiny pro studenty mnohem zábavnější a přínosnější, školáci mají rychlý a snadný přístup k informacím. Jejich výhodou je malá velikost a nízká hmotnost, snad každý tablet totiž váží méně než klasické notebooky. Kromě toho zabírá v batohu minimum místa.Odborníci jsoutoho názoru, že tablety jsou vhodné pro studenty všech věkových kategorií.K dostání jsou na trhu jak klasické tablety, tak i tabletypro ty nejmenší. Ty jsou velmi interaktivní a pomáhají dětem rozvíjet fantazii i myšlení.

Kdy je vhodná doba školákovi pořídit mobilní telefon?

Mobilní telefon se stává čím dál častější součástí výbavy školáků. Názory na to, kdy koupit dítěti první telefon jsou různé. Rodiče nejčastěji pořizují svým dětem vlastní telefon už v první třídě. Většina z nich se ale shodne na tom, že telefon chtějí pro své děti z toho důvodu, aby s nimi mohli být v kontaktu i v době, kdy jsou děti mimo domov. Pokud vaše dítě zatím mobilní telefon nevlastní a vy zvažujete jeho koupi, tak je dobré se řídit několika pravidly. V případě, že pořizujete telefon malému dítěti, tak se nevyplatí do něj příliš investovat a kupovat nejnovější technologie s funkcemi, které možná ani nikdy nevyužijí. Zejména u prvního telefonu je pravděpodobné, že se ztratí nebo rozbije.

Do 5 tisíc lze dnes sehnat velmi kvalitní přístroje. Doba je dnes taková, že téměř každé dítě ve školním věku má svůj vlastní telefon. Divili byste se, ale i v moderních technologiích se dnes orientují i menší děti. Proto jim klasický telefon s tlačítky brzy stačit nebude. Ovládání chytrého telefonu děti zvládají bez problémů a dobrou zprávou je, že tyto přístroje jsou dostupné i v nižší cenové hladině.

Touží vaše dítě vlastnit chytrý telefon a argumentuje vám tím, že všichni jeho spolužáci ho už dávno mají? Nemusíte propadat panice. Pořízení chytrého mobilního telefonu vás nemusí stát majlant.

Zdroj, foto: Euronics


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zpátky do školních lavic aneb jděte s dobou a pořiďte svým ratolestem chytré pomůcky do školy:

Zpátky do školních lavic aneb jděte s dobou a pořiďte svým ratolestem chytré pomůcky do školy
Zpátky do školních lavic aneb jděte s dobou a pořiďte svým ratolestem chytré pomůcky do školy
Zpátky do školních lavic aneb jděte s dobou a pořiďte svým ratolestem chytré pomůcky do školy
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka