Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zpěvák Robert N. hodnotí ženskou krásu!

26. 10. 2007 | Úspěšní lidé
Doslova odborníkem na ženskou krásu se v poslední době stává zpěvák Robert N. . Není totiž týdne, aby se nezúčastnil nějaké volby Miss. A to nejen jako výkonný umělec, který na akci zazpívá, ale i coby porotce.

„Již druhým rokem jsem byl porotcem Miss aerobik a musím uznat, že tak krásné holky s nádherně vysportovanými postavami se vidí málokdy,“ usmívá se Robert, která poslední čtyři roky jezdil i celorepublikové Miss aerobik tour.

Robert N. „Jako porotce to pro mne má velkou výhodu, protože mám dostatek času si všechny holky pořádně prohlédnout a poznat je i z jiných stránek, než jak se prezentují během finále před porotou,“ přiznává Robert N.. Mimo Miss aerobik, jejíž finále nedávno odvysílala televize prima pod názvem Královna aerobiku, se sympatický zpěvák představil na Miss Junior ČR a SR a na SuperMiss, kde zazpíval nový italsko-český duet Acqua e sale s Davide Mattioli.

„I když jsem jej zařadil jako čerstvou novinku na své výběrové album The Best of Robert N., jenž mi nyní vyšlo, a které mapuje pět let mého zpívání, tak je to už první singl z mého připravovaného cédéčka Duety,“ řekl nám Robert N. s tím, že na albu Duety si zazpívá nejen s Davide Mattioli, ale i s Tanjou, Klárou, Evou Hurychovou, Ester Ládovou, nebo Petrou Pudovou, jejichž taneční verze legendární Sanitky nyní boduje na diskotékách, či s Nicol Lenertovou s níž svého času působil ve formaci NewTrio.

Robert N. „Nicolin Jaroušek má už dva roky a tak jsme se nedávno sešli s Nicol i s Leošem Petrů a natočili novou písničku – cover verzi songu Po hlavě skoč jen tak. A po dvouleté přestávce jsme opět začali vystupovat,“ říká Robert N., který vystoupil na finále Miss Kutnohorska v Kutné Hoře, 27. října na Miss internet v Blansku a v listopadu na finále iMiss v Praze. Na televizních obrazovkách se objevil i 20. října na charitativním koncertu VyVolených pro nadační fond Naše dítě, který bude přenášet v přímém přenosu televize Prima.

Více informací o zpěvákovi Robert N. se dozvíte také
na webových stránkách www.robertn.info.




ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !