Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ztracená kabelka

18. 12. 2010 | Vaše příběhy
Budu vám vyprávět něco, co se stalo nedávno. V tomto příběhu nehraje roli má kabelka, ale kabelka mé maminky. Maminka přišla s tím, že by potřebovala nové kalhoty. Navrhla mi, jestli nemám chuť jít s ní po nákupech. Proč ne. Možná se to povede a obohatím šatník i já a ještě k tomu si uděláme dámskou jízdu.

Tak a hurá na nákupy. Prošly jme několik obchůdků. Tu jsme si zkusily tričko, jinde kalhoty. Několik kousků oblečení jsme si taky koupily. Spokojenost byla na obou stranách. Většinou nosí mamka peněženku v kabelce, ale tento den ji měla v kapse, aby kabelku nemusela neustále rozepínat a zapínat. Už nás čekal poslední krámek, kde jsme jen chtěly nakoupit něco k večeři. V obchodu nemají ale jen jídlo, ale i drogerii a oblečení, takže jsme se tam také zdržely.

Po příchodu domů jsem maminku poprosila, jestli by mi z kabelky mohla vyndat ty krásné náušnice, abych je ukázala bratrovi. Ale kde je ta kabelka? Nikde po bytě jsme ji nemohly najít. Najednou jsme si nemohly vzpomenout, ve kterém obchodě jsme ji viděly na mamce naposled.

Je dost dobře možné, že zůstala v nějaké zkoušecí kabince. Nebo už ji někdo stačil vzít? To by byl ale pech! Rozhodli jsme se projít pro jistotu všechny obchůdky. Do hledání ztracené kabelky se zapojil i bratr. Každý z nás si vzal na starost jiný obchod. Ptali jsme se i nahlíželi do kabinek. Nic. Nikde nic. Maminka už začínala být zoufalá, jelikož tam měla všechny doklady, kartu od bankomatu a několik dalších věcí.

Představa, jaké obíhání úřadů kvůli dokladům na ni čeká, ji docela děsila. A co teď, co budeme dělat? Nakonec jsme se rozhodli podívat i do obchodu, kam jsme s maminkou zašly naposled, i když se nám to zdálo velmi nepravděpodobné. Jaké bylo naše překvapení, když maminčina kabelka byla na ramínku mezi svetry.

Maminku totiž jeden ze svetrů zaujal, a aby si ho mohla zkusit, pověsila na ramínko svou kabelku, svetr sundala a pověsila zpět, ale pak jí začal zvonit mobil a na kabelku jsme úplně zapomněly a odešly domů. Naštěstí si kabelky žádný zloděj nevšiml.

Prošli jsme celé město a nakonec zjistili, že zůstala v obchodu, který je       200 metrů od našeho bytu. Všechno dobře dopadlo a já se mohla pochlubit novými náušnicemi. A maminka si dává větší pozor, kam pokládá svou kabelku.

Autor:Maicelinka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
by mne tedy nenapadlo...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
se občas stane, hlavně, že vše dobře dopadlo.
Obrázek uživatelky
profil
Tak to bylo veké štěstí, že si kabelky nikdo nevšiml a také, že to bylo kousek do obchodu, kde zůstala. Konec dobrý.
Obrázek uživatelky
profil
Vím to z vlastní zkušenosti,jelikož mě ukradli peněženku s dokladama,ale maminka si tim zařizováním naštěstí projít nemusela
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles