Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ztracené pískoviště a klouzačka

5. 05. 2011 | Vaše příběhy
Je tomu asi tři týdny, co jsme našemu malému synovi koupili na zahradu plastovou klouzačku a plastové pískoviště ve tvaru jablíčka. Pískoviště jsou dvě půlky, do první jsme dali písek a druhou půlkou pískoviště přikrýváme. Včera v noci jsem se probudila a šla na WC.

Po příchodu jsem se po cestě zastavila v ložnici u okna a chvíli jsem koukala na zahradu. Koukala jsem na pískoviště a zdálo se mi, že je ho jen jedna půlka, v které je písek. Říkala jsem si, že se mi to jen zdá, že je tma, ale pískoviště je svítivě zelené a tak vrchní díl by byl určitě stejně dobře vidět jako ten spodní. Ještě chvíli jsem koukala a pak přes můj strach ze tmy jsem se šla na zahradu podívat. Už když jsem přišla na zahradu, viděla jsem, že horní půlka pískoviště chybí a co víc, na zahradě nebyla ani klouzačka. V tu chvíli mi bylo opravdu do breku.

Říkala jsem si, kdo by nám to mohl ukrást, vždyť máme celkem vysoké ploty a pískoviště s klouzačkou bylo na místě, které není odnikud z ulice vidět, a navíc by určitě štěkal pes. Prošla jsem celou zahradu, ale pískoviště i klouzačka byly pryč. Šla jsem se podívat i na ulici, říkala jsem si, že zloděj to třeba nechtěl táhnout a někde to nechal, ale nikde nic, po klouzačce i pískovišti se slehla zem. S pláčem na krajíčku jsem se vrátila domů. Manžel spal a tak jsem ho nechtěla budit, říkala jsem si, že mu to povím ráno.

Ráno, když jsme se vzbudili, manžel se už chystal do práce. Po příchodu do kuchyně mu říkám, jestli si něčeho nevšiml a on že ne. Tak mu říkám, ať se podívá na zahradu a on zase nic, říkám, že nám ukradli pískoviště i klouzačku. Manžel se začal smát a řekl, že večer byl vítr a měl strach, aby to neodfoukl a někde se to třeba nerozbilo, tak to schoval do dílny. V tu chvíli se mi ulevilo a byla jsem opravdu šťastná. Když jsem mu říkala, jak jsem v noci běhala v noční košili po zahradě a šla dokonce i na ulici, tak se smál. To už jsem se smála i já, protože jsem byla opravdu ráda, že to takhle dopadlo.

            

Lipsas – čtenářka
ChytráŽena.cz
    



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
no já bych určitě vzbudila manžela.....
Obrázek uživatelky
profil
taky bych myslela ze to nekdo ukradl
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Asi bych jednala úplně stejně Smajlík
A určitě bych vzbudila manžela, že někdo ukradl URČITĚ ještě něco dalšího Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ja by som určite zbuntošila v noci aj mužaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tu bezmocnost a vzápětí tu velikou radost, že vše dobře dopadlo! SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek