Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ztráta čipové karty

13. 02. 2015 | Vaše příběhy

Nedávno jsem zde psala článek o dceřině ztraceném a opět nalezeném mobilu. Nyní napíši o mé ztracené čipové kartě na městskou a příměstskou autobusovou dopravu. Je to asi pět let, co jsem si ji pořídila.

Jednou jsem byla na větším nákupu v supermarketu, a protože jsem měla těžkou tašku, rozhodla jsem se jet domů městskou dopravou. Zaplatila jsem čipovou kartou a snažila se najít volné místečko alespoň ke stání. Bylo to v zimě a ten den snad všichni lidé jeli autobusem. Nastupovala jsem jako poslední a autobus se ihned rozjel. Hodila jsem tedy čipovou kartu s jízdenkou do tašky k nákupu a chytla se nejbližšího sedadla. Cesta trvala asi deset minut a potom ještě pět minut od zastávky domů.

Přišla jsem domů a hned začala vyndávat nákup z tašky. Ukládala jsem věci postupně do ledničky, do špajzu a ovoce na misku. Nakonec jsem z tašky vyndala jízdenku a tak mne napadlo, kam jsem asi tak dala čipovou kartu. V tašce nebyla, v kapse u bundy také ne a v kabelce už vůbec ne. Prohlédla jsem všechny kapsičky v peněžence a také nic. Vše jsem prohledala několikrát, ale čipovka nikde.

ztráta čipové kartyDruhý den jsem tedy došla do kanceláře dopravní společnosti, kartu si dala zablokovat a požádala jsem o vyplacení zůstatku. Požadavek úřednice přebrala a za dva dny jsem si měla přijít pro peníze. Byla jsem upozorněna na to, že novou čipovou kartu si mohu založit až za měsíc.

Uplynul asi týden a já jsem si brala z ledničky plátkový sýr. A co nevidím – pod balíčkem sýra na dalším balíčku leží moje čipová karta. Když jsem vyndávala nákup, vzala jsem asi oba balíčky najednou a nevšimla si, že karta je zapadlá mezi nimi. Měla jsem radost, že se našla a nemusím si vyřizovat novou. Další den jsem tedy opět zašla do kanceláře dopravní společnosti a úřednici řekla, že jsem kartu našla a požádala ji odblokování. Kde byla, jsem raději ani neřekla. Čipovou kartu mi tedy odblokovali, já si ji opět dobila a používám ji dodnes.

Několikrát jsem tuto historku vyprávěla, když došla řeč na téma o ztrátách a nálezech různých věcí. Vždy mi každý říkal, že to snad ani není možné. No, jak vidíte, je.


Ana1hana1 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Ztráta čipové karty:

Ztráta čipové karty
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jsem moc ráda, že v tom nejsem sama.....SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
že lednička fakt vedeSmajlík Já jsem utírala nádobí, mezi tím jsem se párkrát otočila a najednou byla utěrka pryč. Myslela jsem si, že mi ji snad ukradli nepozorovaně ufoni, protože jsem se z kuchyně nehnula. Když jsem prolezla i koš na odpadky, tak jsem ji taky objevila v lednici. Od té doby, když něco hledám, jdu se tam taky vždycky mrknout.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
já taky často hledáááááááááááámSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
že když něco hledám, tak moje p r v n í zastávka je právě v ledničce. Divily,-i, byste se co tam zcela jistě lze najít, brýle, to je minimum a mražený mobil má taky něco do sebe...
Obrázek uživatelky
profil
JÁ JSEM JEDNOU HLEDALA PENĚŽENKU A BYLA TAKY V LEDNICI,TAKŽE NIC ,CO SE NEMŮŽE STÁT.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles